Hans Poortvliet vertaalt nieuwe trend: waarderingsmanagement

26-10-2010 - Een opvallende nieuwkomer in de congreswereld maakt een succesvolle start. Sprekers roemen het initiatief en de opvallend goede respons. Waarderingsmanagement wordt de nieuwe trend.

150 deelnemers ‘staken hun nek uit’ door een dag vrij te maken voor een onderwerp dat zonder twijfel een nieuwe kerncompetentie gaat worden voor managers in de nabije toekomst: waarderingsmanagement.

Het gebeurt niet zo vaak dat ook sprekers op congressen de initiatiefnemer complimenteren over het basisidee en respons. Zowel Prof. Dr. Willem van Rheenen (Chiefmedical Officer bij ArboNed) als Joep de Jong (Directeur van Harte & Lingsma) refereerden aan de opvallend succesvolle start van het nieuwe waarderingscongres, aldus initiator/organisator Hans Poortvliet van Waarderingsmanagement.nl, het eerste full service bureau in Nederland dat zich expliciet bezighoudt met de praktische ontwikkeling en implementatie van waarderingsmanagement.

Vanaf de aankomst in de garage tot en met het afscheidsmoment (en zelfs daarna) ontvingen deelnemers doorlopend uitingen van waardering. Van complimentenkaartjes tot congresboekje, van oefeningen tot gezongen lied, van wisselende locatieaankleding en gethematiseerd toiletten tot bonbons bij vertrek met een complimentenkaartje voor de partner thuis. En dat slaat dus gewoon aan, gelet op de quotes van de deelnemers.

Een aantal quotes van bezoekers:
“Een schot in de roos in deze tijd waarin het onderwerp ‘waardering’ actueler is dan ooit. Voldoende inspiratie voor het opzetten van waarderingsmanagement in mijn eigen organisatie.”
John Reimerink, Bestuurder 't Huis op de Waard

“Geweldige opbouw van het programma, aansprekende presentaties, geen overlap en duidelijke rode draad. De manager moet de medewerker vertrouwen en faciliteren!”
Jeroen de Jong, Directeur Marketing & Communicatie, Mansveld Expotech.

“Zeer inspirerend: een echt vak!”
RAI Amsterdam

“Een goed georganiseerd congres. Met beide benen op de grond ,duidelijke taal en sterke inhoud. Ik weet wat een eerste editie betekent, de verwachting meer dan waargemaakt. Chapeau!”
Marc Liethof, directeur Eventex en organisator Event2011
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners