Hans+Demoed+start+zakelijk+relatiebemiddelingsbureau
Nieuws

Hans Demoed start zakelijk relatiebemiddelingsbureau

EVENEMENTENBUREAU - Hans Demoed startte onlangs met relatiebemiddelingsbureau Copulare: een zakelijke datingbureau. Het idee achter het bureau? Bedrijven met elkaar in contact brengen door een professioneel netwerk.

'Om hun toekomst veilig te stellen, zien we dat bedrijven hun risico’s meer proberen te spreiden door het relatiebestand te vergroten en/of een samenwerking aan te gaan met (een) collega(‘s) om meer expertise te kunnen aanbieden aan hun klanten. Om dit te bereiken is men actief op de sociale media en/of bezoekt men met enige regelmaat zakelijke netwerkbijeenkomsten zoals Open Coffees, business clubs e.d., of treft men interessante partijen op de golfbaan. Een andere mogelijkheid is om nieuwe contacten aan te gaan met bijvoorbeeld leveranciers. Ook dit kan een positieve invloed hebben om de toekomst rooskleurig tegemoet te kunnen zien. Nu vinden veel bedrijven het lastig om hun relatiebestand te vergroten, zeker omdat het veel kostbare tijd kost', aldus Demoed.

Professioneel Netwerken Nederland ontwikkelde in de afgelopen jaren een methode om op een efficiënte en effectieve wijze een relatienetwerk op te bouwen door de inzet van verschillende op elkaar afgestemde marketing”gereedschappen”. Met deze methode gaan zij nu de markt veroveren onder de naam Relatiebemiddelingsbureau Copulare – De Verbindende Factor!

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.