Handig? Nieuwe website brengt 3750 sprekers voor evenementen en congressen in kaart

25-07-2018 - SPREKERSBUREAU - Een spreker, de keynote van uw evenement of congres is de persoon die uw boodschap, uw inspiratie of dat wat u mee wilt geven aan uw gasten vertolkt en verlichaamd. Van onschatbare waarde dus. Dan is het erg handig dat er sindskort een site is die met een algoritme bijna 4000 sprekers in kaart heeft gebracht.

'Professionele sprekers in Nederland verdienen een goede boterham met hun lezingen, het geven van workshops en het schrijven van boeken. Sprekersbureau Topspeakers heeft 3750 sprekers in kaart gebracht, die meer dan 5 presentaties per jaar geven. De totale (professionele) sprekersmarkt bestaat ongeveer uit 4000 sprekers. De gemiddelde prijs voor 45 minuten ligt tussen de 1500 en 2000 euro', laat Jan Kramer initiatiefnemer van de nieuwe website Topspeakers.nl weten.

De gemiddelde prijs voor 45 minuten ligt tussen de 1500 en 2000 euro

 

'Topspeakers werkt met een algoritme, dat snel juiste de sprekers naar voren kan halen voor een te organiseren evenement. Gekeken wordt onder meer naar de onderwerpen, beschikbare reviews, performance en andere specifieke kenmerken. Sprekers bekend van radio en televisie zijn populairder en vragen een hogere prijs voor hun werkzaamheden. Dat geldt eveneens voor sprekers met een goede performance, waardoor de centrale boodschap veel langer blijft hangen. Het schrijven van een boek, is doorgaans niet een lucratieve bezigheid maar draagt wel sterk bij aan de marktwaarde van een spreker. Zeker als het boek in de Management top 20 verschijnt', aldus Kramer in een eerste persbericht.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Promovendis

  Een unieke spreker voor elk onderwerp: jonge onderzoekers uit de wetenschap! Promovendis biedt unieke sprekers:...
 2. van der Maarel Eventstyling

  Sfeerconcepten voor elk type event
 3. DCRT Event Decorations & Styling

  Uw partner voor het creëren van bijzondere sfeerbelevingen.
 4. NicLen B.V.

  NicLen B.V. te Bunschoten, is een Dry Hire Verhuurmaatschappij van...
 5. Fraai Projecten Decor en Event Styling

  ‘Wow’, een klein en simpel woord dat op tal van manieren wordt geuit.

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners