Grote brand in evenementen- en activiteitenboerderij in Boxtel

13-12-2019 - Sinds vanmorgen slaan er metershoge vlammen uit evenementen- en activiteitenboerderij 't Dommeltje in het Noord-Brabantse Boxtel. In één van de ruimtes van de evenementenlocatie, waar o.a. bedrijfsfeesten, vergaderingen en bruiloften worden georganiseerd, vloog een gasfles in brand na het aansteken van een heater, dit meldden diverse media.

Bij de brand kwam veel rook vrij, die grotendeels over snelweg A2 trok. Hoewel er geen gewonden zijn gevallen, is het gedeelte van het pand waar de brand plaats vond niet meer te redden. 

Boerderij 't Dommeltje is een activiteitenboerderij voor bedrijven en families, waar je een kijkje kunt krijgen in het leven van een moderne boer. De locatie heeft daarnaast 6 verschillende ruimtes van 50 tot 250m2 voor evenementen, bedrijfsuitjes, feesten, vergaderingen en bruiloften. De locatie is bijna helemaal gemaakt van hout en ontvangt jaarlijks zo'n 12.000 mensen.

 

Fotocredits: still uit video Omroep Brabant (hoofdfoto), foto's in artikel: www.dommeltje.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. RAI Amsterdam. De ideale plek voor uw evenement

  Een evenement, vergadering of congres bij RAI Amsterdam is nog leuker met een bezoek aan de stad Amsterdam. Amsterdam...
 2. Coby Verhuur BV

  Coby Verhuur verzorgt de volledige invulling van uw evenement m.b.t. meubilair en tapijt. Inclusief advies, verhuur,...
 3. De Rijtuigenloods

  De Rijtuigenloods biedt met de combinatie van een historisch, industrieel karakter en een trendy interieur een unieke...
 4. De Kuip Meetings & Events

  Je komt samen in De Kuip!
 5. van der Maarel Eventstyling

  Van der Maarel Eventstyling verhuurt sfeer voor elk type event.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners