Groovy Business: succesvol co-creëren en leidinggeven met muziek als metafoor

31-05-2018 - De muzikale lezing Groovy Business neemt een wel heel bijzondere plek in binnen de eventbranche. Peter van Kempen maakt muziek, vertelt, zingt én rapt. Een ras muzikant die met een unieke performance bedrijven meeneemt in de wereld van beats, sound-checks, dirigenten en grooves. Daarmee is Groovy Business voor u en uw gasten een nieuwe en onvergetelijke ervaring. Met muziek en het spelen in een band als metafoor, boost hij je energie en laat hij je op verrassende en interactieve wijze zien én beleven wat er gebeurt als muzikanten gaan co-creëren.

Peter van Kempen is eigenaar van Groovy Business. Afgestudeerd aan het conservatorium is hij naast het geven van lezingen actief bij de meest uiteenlopende producties zoals musicalproducties (o.a. bij Joop van den Ende), intieme jazz-concerten, theatertournee’s en productlanceringen. Tijdens zijn muzikale lecture-show vertelt hij over zijn ervaringen, deelt hij de lessen die hij leerde en krijg je naast een flinke dosis muziek, energie en humor veel nieuwe inzichten over onder andere samenwerken en leiderschap. Onder het motto ‘Groove, Move and Improve!’ zorgt Peter ervoor dat zijn publiek enthousiast en vol nieuwe ideeën de zaal verlaat.

Het is een energieke, muzikale peptalk met verrassende nieuwe inzichten voor u, uw klanten, relaties en medewerkers.

Met muziek van Mozart tot Bruno Mars en van Bach tot Lady Gaga neemt Peter je mee in hoe muzikanten kennis delen, krachten bundelen en onderlinge verschillen productief maken. ‘Want het geheim van succesvol samenwerken zit ‘m niet alleen in de individuele kwaliteiten, maar vooral in de manier waaróp wordt samengewerkt’. Kortom, een perfecte eyeopener voor inspiratiedagen, brainstormsessies, meetings, workshops en andere evenementen.

Facts & Figures
De standaard show duurt ongeveer een uur, maar afhankelijk van uw wensen en de rol van Groovy Business kan daarvan worden afgeweken. De groepsgrootte varieert van 5 tot 500 personen maar neemt u bij meer of minder mensen gerust contact op voor de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw event?
Neem contact op met Peter via info@groovy-business.com of bezoek de website.
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Aaaaha! Bureau voor live communicatie

  Wij weten hoe we jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgen. Dat is de kracht van live...
 2. DCRT Event Decorations & Styling

  Uw partner voor het creëren van bijzondere sfeerbelevingen.
 3. Klap Evenementenverzekeringen

  Klap Evenementenverzekeringen adviseert de evenementenbranche m.b.t....
 4. Faber Audiovisuals

  Faber Audiovisuals is een snel groeiend, toonaangevend bedrijf op de Europese...
 5. Off-Road Verhuur

  Bij Off-Road Verhuur kunt u terecht voor het huren van vervoersmiddelen voor uw...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners