Groot+partycatering+congres+in+MECC+Maastricht
Nieuws

Groot partycatering congres in MECC Maastricht

Dit congres is een initiatief van EPCAS (European Party Caterer Association) en wordt ondersteund door de NVEP (Nederlandse Vereniging van Erkende Party Cateraars) en verscheidene media partners, zoals Horeca Magazine en Misset Catering.

Het BeNeLux Party Caterers Congress is specifiek georganiseerd voor directeuren, eigenaren, sales en operationeel managers in partycateringbedrijven en traiteurs uit Nederland, België, Luxemburg en NordRhein-Westfalen. 

Het Benelux congres staat in het teken van: ‘Hospitality in Sports; the Champions League’. Hoe zijn sportlocaties georganiseerd? Wat is de invloed van hospitality tijdens wereldwijde sportevenementen? 'Deze vragen willen we graag tijdens het congres beantwoorden. Verschillende internationale keynote sprekers presenteren best practices en “Shoot my Food” toont een overzicht van de laatste wereldwijde food trends. Dhr. Toine Manders, lid van het Europees Parlement, geeft een openingsspeech tijdens het diner', aldus de organiserende partijen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.