Groene+Veer+voor+Carlson+Wagonlit+Travel+op+VakantieBeurs
Nieuws

Groene Veer voor Carlson Wagonlit Travel op VakantieBeurs

Carlson Wagonlit Travel heeft op de Vakantie Vakbeurs de prestigieuze Groene Veer ontvangen. CWT kreeg de Veer voor het Groenste initiatief van 2010.

Directeur Frank Oostdam van het ANVR overhandigde de Veer voor het “Groenste initiatief 2010” aan CWT voor de initiatieven op het gebied van duurzaamheid. De veren worden jaarlijks uitgereikt door het reisvakblad Reisrevue.

Klimaatneutraal ondernemen
CWT opereert als eerste reisorganisatie van Nederland volledig klimaatneutraal. Het internationale reisconcern heeft de uitstoot van broeikasgassen sterk teruggebracht en compenseert het restant van de uitstoot volledig door participatie in milieuprojecten. CWT heeft intern ook diverse milieumaatregelen genomen. Enkele voorbeelden van groene maatregelen bij CWT: het scheiden en recyclen van afval, energiebesparing, printen op uitsluitend duurzaam papier, CO2-neutrale postbezorging, energiezuinige lease auto’s, inkoop van duurzame goederen, reductie papiergebruik, selectie milieubewuste leveranciers en het vermijden van het gebruik van giftige materialen in kantoormeubilair en op locaties.

Klantenadvies
Carlson Wagonlit Travel beperkt duurzaam ondernemen niet tot haar eigen operatie. De zakenreisagent adviseert en assisteert ook haar klanten ten aanzien van een succesvolle aanpak van milieugerelateerde issues met betrekking tot het reisbeleid. CWT ontving niet zo lang geleden ook al de TelewerkJaarprijs 2010 voor haar thuiswerkprogramma “Work@Home” en werd onlangs ook uitgeroepen door de grootste vliegalliantie Star Alliance tot beste zakenreisagent 2010.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.