Gratis+kaarten+voor+Festivak%3A+250+exposanten+%2B+30+sprekers
Persberichten

Gratis kaarten voor Festivak: 250 exposanten + 30 sprekers

FESTIVAK - Festivak de evenementenbeurs voor grootschalige evenementen is dit jaar op 6 en 7 november in de Brabanthallen in Den Bosch. Ruim 250 exposanten en 30 sprekers maken Festivak een must voor iedere eventprofessional. Vooral de overlap tussen festivals en grote publieksevenementen is zeer interessant. De kaarten voor Festivak zijn gratis en eenvoudig te bestellen.

“De evenementenbranche is altijd in beweging. Het is van belang om op juiste wijze vraag en aanbod binnen deze dynamische branche bijeen te brengen. Festivak is de ontmoetingsplaats voor de gehele evenementenbranche en je mag zeker niet ontbreken op deze vakbeurs!”

Organisatoren staan voor de uitdaging om een kwalitatief hoogstaand event neer te zetten. De bezoekers stellen steeds hogere eisen. Organisatoren moeten alles uit de kast trekken om bezoekers voor zich te winnen en ze te behouden. De vraag naar innovatieve en unieke oplossingen neemt dus alleen maar toe. Festivak biedt een compleet overzicht van aanbieders van producten of diensten die organisatoren ondersteunen bij het verwezenlijken van hun evenement. Verder biedt Festivak een inhoudelijk programma met actuele thema’s en cases waarbij organisatoren geïnspireerd en gemotiveerd worden.

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.