Gratis+kaarten+event+11+voor+eventprofessionals
Nieuws

Gratis kaarten event 11 voor eventprofessionals

De grote evenementenbeurs event 11 staat weer voor de deur: op 30 en 31 maart is de Jaarbeurs Utrecht zoals altijd het epicentrum van de eventbranche. Daar moet u als eventprofessional en opdrachtgever natuurlijk bij zijn. U kunt nog altijd inschrijven voor gratis kaarten.

Wie behoort tot de vakgerichte doelgroep van event 11 en te maken heeft met de organisatie van events, kan zich kosteloos registreren als bezoeker. Na registratie ontvangt u per e-mail een bevestiging met E-Ticket:

>> Registreren voor event 11 *

 

Opportunity Knocks', luidt het thema van de dertiende editie van event, de vakbeurs die jaarlijks zo'n 11.000 bezoekers en 200 exposanten trekt. Niet voor niets wordt het de onmisbare vakbeurs voor elke event-, marketing- en communicatie-professional genoemd. Vanaf vandaag is de bezoekersregistratie voor event 11 online.

Naast een compleet overzicht van alle segmenten binnen de eventbranche, biedt event een gevarieerd aanbod aan praktische sessies en workshops. De ideale gelegenheid om je als bezoeker te laten informeren over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van events, je netwerk uit te breiden, nieuwe productideeën op te doen en om geïnspireerd te worden door de totaalbeleving.

>> Registreren voor event 11 *

 

* de bezoekersregistratie geldt niet voor studenten. 
Alleen de selecte groep studenten die deelneemt aan 
het studentenseminar krijgt toegang tot de beurs.
© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.