8 april 2008

Grand Hotel Huis ter Duin organiseert Horeca talentendag

Door Marja Tan

Rubrieken

Grand Hotel Huis ter Duin organiseert op zaterdag 19 april een talentendag. Horecatalent vanaf 17 jaar krijgt de kans een contract te verdienen voor een seizoen, parttime of fulltime dienstverband.

Daarnaast kunnen geïnteresseerden een kijkje achter de schermen nemen tijdens de open dag van het bekende 5-sterren de luxe hotel in Noordwijk.

“In de horecawereld staat Grand Hotel Huis ter Duin bekend als de kweekvijver voor toptalent. De werk- en leerervaring die men opdoet, is voor velen de basis van een toppositie in de horeca en zelfs daarbuiten. Menig restaurateur, chefkok of hoteldirecteur kijkt met veel plezier terug op zijn of haar beginjaren in Grand Hotel Huis ter Duin”, aldus Sjenel Zehenpfenning, Human Resources Director. “Samen met onze afdelingshoofden hebben wij een selectieprogramma opgezet, waarbij in een 3-tal workshops en tijdens de lunch de talenten beoordeeld worden op hun vaardigheden.”

De kandidaten worden beoordeeld door een selectieteam bestaande uit afdelingshoofden, directieleden en enkele vaste gasten. Alle kandidaten ontvangen na afloop een certificaat van deelname. Deelname is vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Kandidaten kunnen zich aanmelden via talentendag@huisterduin.com Voor meer informatie is de website www.ikwerkmetpassie.nl/talentendag beschikbaar.