Gouden Giraffe: welk evenement zou u nomineren?

10-11-2017 - GOUDEN GIRAFFE - Op zoek naar de allerbeste evenementen van Nederland in de categorieën (Intern, Brand, Relatie, Beurs en Congressen, met ook nog eens prijzen voor het meest creatieve en meest innovatie event) leggen we de bal graag bij onze leden, lezers en een ieder die ons vak naar een hoger niveau wil tillen: welk evenement/ welke evenementen moet(en) van u absoluut een award krijgen?

Kortom, welk event dat U bezocht heeft, of van gehoord, gelezen of gezien hebt, aan meegewerkt hebt, zelf georgnaiseerd heeft, op uw locatie plaatsvond of misschien wel van uw favoriete conculega, moet op het podium terecht komen tijdens de Gouden Giraffe Event Awards... 

Wij zouden het erg leuk vinden dat branchegenoten, opdrachtgevers en andere eventprofs zelf aanbevelingen doen. Hieronder kunt u het event noemen of uw contactpersoon en wij zullen contact opnemen. Helpt u mee om van de Gouden Giraffe Event Awards weer een indrukwekkende, onvergetelijke en prachtige prijs te maken, die ons vak in alle creativiteit en effectiviteit toont aan alle marketeers en live communicatieprofessionals?

Een evenement dat volgens u echt bij de inschrijvingen moet zitten? Stuur een mail naar sjoerd@eventbranche.nl of reageert onder dit artikel. Of wilt u direct inschrijven? www.gouden-giraffe.nl 

1 Reacties

Nomineren: de uitreiking van de Gouden Giraffe vorig jaar!
Dat was nou echt en inhoudelijk en qua vorm helemaal top. Het vak werd betrokken bij de rondes met de jury, we werden in de lege zaal volledig op het verkeerde been gezet om vervolgens op het fantastische festival te komen. De caravans waren unieke VIPdecks. etc. etc.
Succes met de volgende editie!
Henk van Maanen
Henk @ 09-11-2017 10:03 uur

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners