Gouden+Giraffe+podium+voor+unieke+360+graden+videorobot
Nieuws

Gouden Giraffe podium voor unieke 360 graden videorobot

EVENEMENTENVIDEO GOUDEN GIRAFFE - Dat de Gouden Giraffe meer is dan een awardshow voor de beste evenementen van Nederland, bleek dit jaar eens te meer. Met de #jointheLIVErevolution stuurde een complete branche een heldere boodschap de wereld in: eventmarketing en live communicatie zijn de kapstok voor iedere marcom-mix. Daar hoort ook de integratie van nieuwe tools en middelen. Dit jaar pakte UC360 het podium: een compleet nieuwe manier van vastleggen en zelfs live streamen met 360 graden beeld.

'De Gouden Giraffe Event Awards zijn hét podium voor onze branche naar de complete wereld van communicatie en marketing en ver daar buiten. Dan moet je ook durven nieuwe producten dat podium te geven. Nieuwe tools en technieken zijn namelijk niet eng, zeker niet als ze toepasbaar zijn of al toegepast zijn op de wereld van eventmarketing en live communicatie.'

Foto: Presentatrice Eva Brouwer samen met UC360 in DeFabrique, foto Clickshots.nl

'360 graden video hoort daarbij. Het maakt de beleving in het natraject nog intensiever. Voor ons was het dan ook een prachtige samenwerking om met een product dat nog in ontwikkeling is, maar door UC360 al doorontwikkeld is tot eventtool, een sprong in het diepe te nemen. Bezoekers hebben het allemaal wel gezien: de video robot die meereed met de show van D&B eventmarketing. Door de vele lichtwisselingen was het af en toe even schakelen voor UC360, maar het leverde prachtige beelden op', aldus Sjoerd Weikamp van de Gouden Giraffe.

TIP: speel de video af op uw smartphone daarmee kunt u met een simpele handbeweging genieten van het 360-effect, speelt u de video af op desktop dan kunt u met de pijltjes of het handje door het beeld heen bewegen:



© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.