
De beoordeling van de cases ligt in handen van de eventmarkteers, communicatieprofessionals en eventcollega's met een wetenschappelijke achtergrond:
Ed Peelen – Hoogleraar relatie- en eventmarketing
Menno Bouma – voormalig eventmanager Peugeot
Suzanne Ekel – voormalig head of marketing Twitter Benelux
Carmen Seman – Marketing & Communicatie director bij Tommy Hilfiger/Calvin Klein
Annemarie den Broeder – Sr. Adviseur Communicatie, Interne & Mass events bij ING
Ruud Janssen – Event Model Canvas
Nico Meyer – MeetingMonitor / Qmatters
Paul Gruythuijsen – Voorfinancierings- en Garantiefonds, NBTC
Gebert Jansen – Lecturer congresmanagement
Sommigen van jullie kennen Allard Dericks nog vanuit zijn tijd bij Hart van Holland of van het Sprekersplatform. Al ruim 7 jaar heeft Allard nu zijn eigen bedrijf; Spilter. Spilter heeft eigen meetingsoftware, ontwerpt en faciliteert sessies én ontwikkelt voor bedrijven en organisaties software voor specifieke methodieken en processen.
Als juryvoorzitter bewaakt Allard het jureringsproces. Om te zorgen dat de objectiviteit gewaarborgd is heeft hij met Spilter een transparant proces ontwikkeld. 'De juryleden beoordelen, individueel en online, elke case op diverse criteria met een cijfer en een motivatie. Elke case wordt door meerdere juryleden beoordeeld waardoor direct inzichtelijk is waar de jury het eens is en waar niet. De discrepanties worden vervolgens gezamenlijk besproken. Alle casussen krijgen straks een eigen rapport zodat voor elke inzending precies de scores met bijbehorende motivaties terug te lezen is', aldus Dericks.
Over Spilter
Spilter is dé tool die bij evenementen wordt ingezet om met een groep gestructureerd en resultaatgericht aan een vraagstuk te werken. Door het gebruik van Spilter creëer je meer dan alleen interactie met de deelnemers, elke deelnemer denkt en praat actief mee over de thema’s. Kennis en ideeën worden snel verzameld en gebundeld. Met verschillende analyses wordt direct inzichtelijk waar de meningsverschillen zitten. Hierdoor ontstaat een echt inhoudelijke discussie. Het gezamenlijke, en dus gedragen, eindresultaat is direct in een rapport vastgelegd.
