Gouden+Giraffe%3A+nu+al+bijna+3000+stemmen+voor+publieksprijs+Creatief
Nieuws

Gouden Giraffe: nu al bijna 3000 stemmen voor publieksprijs Creatief

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Omdat de Gouden Giraffe Event Awards van en voor alle eventprofs, opdrachtgevers en overtuigden van de kracht van live communicatie en eventmarketing is, probeert kartrekker EventBranche.nl goed te luisteren naar kritieken. Eén daarvan was: perfect dat we prijzen geven voor impact en effect, maar we mogen de basis van ons vak niet vergeten: creativiteit.

Dat is de reden dat we een Publieksprijs Creativiteit hebben, waarbij alle inzenders meedingen. Welke evenement had het meest creatieve concept of had creatieve keuzes waardoor ze los van effecten of impact een prijs verdienen? Een award voor het fundament van ons vak. Op 12 maart om 12.00 uur precies waren er al meer dan 1500 (!!!) publieksstemmen geteld. UPDATE: 15-3 om 10.00 uur . Stemmen kan nog tot donderdag 28 maart:

De Gouden Giraffe Publieksprijs staat los van de juryprijzen en wordt eveneens uitgereikt op 1 april in het Jaarbeurs Beatrix Theater. Tot 29 maart kan er gestemd worden op één van de 40 eventcases. Stem dus nu op je favoriete eventcase en verzeker u alvast van een ticket voor de awardshow van het jaar!





De Gouden Giraffe Event Awards 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende partners:

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.