Gouden Giraffe: nieuwe categorie en voorinschrijving, early bird inschrijfkorting

09-08-2018 - De Gouden Giraffe Event Awards komen er weer aan. Alle vormen van live communicatie en eventmarketing die vol impact en effectiviteit hebben plaatsgevonden tussen 1 december 2017 en 1 december 2018 kunnen meedingen naar een gouden eventaward. De categorieën zijn herzien, het voorinschrijvingsformulier is uitgebreiden staat online én je kunt nu profiteren van een early bird; dus doe mee!

De Gouden Giraffe Event Awards manifesteert zich als impact award. Het draait allemaal om de impact en effectiviteit van het live event. Natuurlijk spelen creativiteit, innovatie, duurzaamheid en originaliteit ook een rol in de jurering, maar onderaan de streep telt boven alles één ding: welke meerwaarde had het event voor het opdrachtgevende bedrijf.

De afgelopen jaren hebben de organisatie én de jury er alles aan gedaan om het aantal categorieen zo overzichtelijk en duidelijk mogelijk te houden. Maar de continue ontwikkelingen in onze branche, de overlapping tussen eventconcepten én het groeiende aantal merkcampagnes en activaties heeft de organisatie doen besluiten de categorieen te herzien. Aankomende editie bestaat de Gouden Giraffe daarom uit 6 categorieen: Beurzen, Brand Events, Congressen & Kennisevents, Interne Events & Teambuiling en Relatie Events & Community Events, allen in een nieuw jasje, en één extra categorie: PR & Mediawaarde.

Beurzen
Evenementen die op de meest impactvolle/effectieve manier aanbieders en afnemers van een bepaald product/dienst, of binnen een bepaalde branche, met elkaar in contact brengen.

Brand Events
Evenementen om het merk te laden, te positioneren en/of te versterking middels een merkbeleving

Congressen & kennisevents
Evenementen waarbij kennisoverdracht centraal staat en het effect/impact dan ook zit in het aantoonbaar vergroten van kennis.

Interne Events & Teambuilding
Evenementen met een interne doelgroep gericht op cultuur- en gedragsverandering, teambuilding of perceptieverandering jegens de werkgever en/of het teamgevoel.

Relatie Events & Community Events
Evenementen die een relatie versterken, die van prospects relaties maken, of waar de community rondom het merk/bedrijf wordt uitgebreid.

PR & Mediawaarde
Evenementen die als doelstelling mediawaarde hebben, denk hierbij aan activaties, productlanceringen, openingen, etc
 Early Giraffe...
'Ja, de inschrijving kost geld, vooral omdat een compleet team van bevlogen eventprofs uren, bloed, zweet en tranen in de awards stopt. Toch kregen we vorig jaar van een enkeling te horen, je krijgt er te weinig voor terug. Daarom hebben we dit jaar een paar aanpassingen gedaan, waardoor inschrijven zelfs in het uiterste geval van afvallen in de eerste ronde nog loont. Die 395,- euro betaalt zich ruimschoots terug, maar om de drempel zo laag mogelijk te houden hanteren we voorlopig nog een 'early giraffe'-korting van 295,- per inschrijving. Daar krijg je dit allemaal voor terug:

- U bent onderdeel van Learn From The Best, het pre-event van de Gouden Giraffe, waar alle inzendingen hun case pitchen voor de aanwezige jury en geinteresseerden. (NIEUW)
- U ontvangt twee toegangskaarten voor de Gouden Giraffe Awardshow t.w.v. 150,- euro
- Uw case wordt gepromoot via een persbericht op EventBranche.nl en onze social media kanalen
- Uw case wordt getoond op de casepagina van de Gouden Giraffe.
- Uw case wordt vermeld in de jaarlijkse Gouden Giraffe Event Awards kennis- en inspiratiedossier
(Verschijndatum Maart 2019)
- U ontvangt een juryrapport met cijfers, aanwijzingen, verbeterpunten en objectieve kritiek van de vakjury.
- U ontvangt van de organisatie een promotie button + banner om uw deelname onder de aandacht te brengen.

Als u wordt genomineerd of behoort tot één van de winnaars:
- dan krijgt u bezoek van de organisatie, waarbij uw nominatie live en online wordt aangekondigd.
- Bij een eventuele nominatie komt de case uitgebreid online te staan en presenteert u uw case nogmaals tegenover honderden eventprofs en de vakjury tijdens Learn From The Best – the finals.
- Behoort u tot één van de winnaars dan gaan de deuren voor u open. Zo staat u tijdens de awardshow al geheel in het middelpunt, bent u onderdeel van een uitgebreid persbericht op EventBranche.nl en overige media én krijgt u van ons onder meer een promopakket om uw award ook commercieel te benutten.

Dus heeft u een evenement, waarvan u zegt: dat was mijn parel van het afgelopen jaar (events georganiseerd tussen 1 december 2017 en 1 december 2018), uitzonderlijk in creativiteit, concept, traject, maar bovenal effect...dan is dat het event dat u in moet schrijven voor de Gouden Giraffe Event Awards 2018. Daarmee zet u zichzelf, het evenement, uw bedrijf/merk én het live middel binnen de marcom-mix vol in de spotlights!

                                                  Schrijf uw case in via onderstaande button:

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. XSAGA

  Bij XSAGA hebben wij een grote passie voor mensen en merken.
 2. D&B Eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 3. Omnivents

  De stoerste evenementen op de mooiste locatie
 4. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 5. België Toerisme Wallonië - Ardennen

  Meet in Green in het zuiden van België

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners