Gouden+Giraffe+Event+Awards%3A+geen+kaart+kopen+is+echt+%E2%80%98een+beetje+dom%2E%2E%2E%E2%80%99
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards: geen kaart kopen is echt ‘een beetje dom...’

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Er is eigenlijk maar één hele grote fout die u dit jaar kunt maken: niet naar de Gouden Giraffe Event Awards komen. In de middag krijgt u de beste evenementen van Nederland voorgeschoteld, zij geven zich volledig bloot aan de jury en u bent getuige. Om via topcatering en netwerken in een revolutionaire awardshow te rollen. Daar moet u net als honderden collega's en bovenal opdrachtgevers, bij zijn!

De Gouden Giraffe Event Awards 2017, op vrijdag 2 februari 2018 in DeFabrique,  is een middag en avond vol kennis, inspiratie, inzichten, entertainment en revolutionaire belevingen inclusief drankjes en diner. Vier het vak! Leer! Inspireer en breidt uw netwerk uit met honderden eventprofs en opdrachtgevers. Koop nu uw kaarten!

Programma
14.45 uur:    Deuren open bezoekers
15.30 uur:    Learn From The Best
17.30 uur:    Diner en netwerkborrel
19.45 uur:    Awardshow
21.15 uur:     Einde awardshow, start afterparty

Leer van de beste evenementen van Nederland
In de middag kunt u tijdens het Learn From The Best Festivalprogramma al getuige zijn van de live pitches van de genomineerden; een kijkje in de keuken bij de beste evenementen van Nederland. Tegenover de vakjury en het aanwezig publiek geven de cases inzicht in de aanleiding en doelstellingen van het event, het concept en de keuzes die hierbij gemaakt zijn, evenals de impact en het bereikte effect. Na Learn From The Best zal de vakjury zich terugtrekken om te bepalen wie er vandoor gaat met een gouden eventaward.

Ervaar de revolutie en ontdek de winnaars
Na een revolutionair diner worden tijdens de awardshow, waarbij het thema Join The Live Revolution wederom centraal staat, de prijzen voor de meest effectieve en impactvolle eventmarketing en live communicatie uitgereikt in vijf categorieën. Daarnaast zal bekend worden wie de publieksprijzen, voor het meest innovatieve eventconcept én het meest creatieve eventconcept, in ontvangst mag nemen.

Foto
© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.