Gouden+Giraffe+Event+Awards+2020%2F2021%3A+samen+de+rug+rechten+in+een+toplocatie
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards 2020/2021: samen de rug rechten in een toplocatie

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Eerder maakten we al bekend dat de Gouden Giraffe Event Awards 2020/2021 uitgereikt worden op 19 april 2021. Die dag zetten we de meest effectieve en impactvolle live en online events in de spotlights. Dat is meer dan ooit een taak van ons allen, dus doe mee! Samen de rug rechten en meteen weer de nek uitsteken. Dat doen we in een verbluffende locatie...

Samen de rug rechten en meteen weer de nek uitsteken, dat is het doel van de Gouden Giraffe Event Awards 2020/2021. Laten zien hoe live en online events van enorme waarde kunnen zijn voor bedrijven, merken en andere organisaties. Schrijf dus snel jouw allerbeste en meest impactvolle event uit 2019 en/of 2020 in en misschien sta jij dan wel op een ongelooflijk belangrijk moment voor onze branche vol in de spotlights:

De locatie voor de Gouden Giraffe Event Awards 2020/2021 is namelijk het AFAS Experience Center in Leusden. Waar inmiddels toegewerkt wordt naar de oplevering en de ingebruikname eind dit jaar. Indrukwekkend wordt het zeker. 'Het nieuwe hoofdkantoor van AFAS Software lijkt in niets meer op een kantoor zoals wij het kennen. Slechts 20 procent van het enorme pand is bestemd voor de AFAScollega’s en hun werkplekken. De rest? Events, experiences, demoruimte, sportcomplex, eventlocatie, restaurant, binnentuin, wandelpark, groen, het atrium en een ongekend theater…', aldus Herman Zondag, directeur Customer Experience bij AFAS Software. 

‘Iedere collega draagt hier iedere dag met een glimlach uit wat wij willen zijn. Evenementen zien we daarbij als het gezicht van AFAS, ons sausje.' - Herman Zondag, directeur Customer Experience AFAS Software.

Welkom in de wereld waar eventmarketing het merk stuurt, welkom in de locatie waar de eventbranche, de merken, de bedrijven en overheidsinstellingen samen de rug rechten en de nek weer uitsteken:

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.