Gouden+Giraffe+Event+Awards+2020%3A+deelname+loont+altijd
Nieuws

Gouden Giraffe Event Awards 2020: deelname loont altijd

Nu de eventbranche weer op volle toeren draait, wil de organisatie van de Gouden Giraffe Event Awards iedereen de kans bieden om mee te doen aan de prijzen voor de beste evenementen van Nederland. Daarom voor al die bedrijven, organisaties, opdrachtgevers en bureaus: doe mee! Deelname loont altijd. Vorig jaar hadden we slechts 2 negatieve kritieken onder alle inzenders (1 door bugje in juryrapport, 1 ivm niet halen finale).

Deelname betekent namelijk onderdeel zijn van hét ultieme podium. Om u over de streep te trekken mee te doen aan de awards voor de meest effectieve en impactvolle evenementen, hebben wij alle redenen voor deelname nog maar eens op een rij gezet. De voorinschrijving met een kort formulier, maar daarmee claimt u wel uw deelname: Inschrijven dus!

'Ja, de inschrijving kost geld, vooral omdat een compleet team van bevlogen eventprofs uren, bloed, zweet en tranen in de awards stopt. Maar je krijgt er ook veel voor terug, waardoor inschrijven zelfs in het uiterste geval van afvallen in de eerste ronde nog loont. Om de drempel zo laag mogelijk te houden hanteren we tot 15 oktober voor iedereen nog een 'early giraffe'-korting van 395,- per inschrijving.'

1. U ontvangt van de organisatie een promotiebutton + banner om uw deelname onder de aandacht te brengen.
2. U ontvangt twee toegangskaarten voor de Gouden Giraffe Awardshow t.w.v. 150,- euro
3. Uw case wordt getoond op de inspiratiepagina van de Gouden Giraffe, uw inschrijving wordt gedeeld via social media en in een persbericht naar alle andere media.
4. Daarnaast wordt uw case vermeld op EventBranche.nl, het platform dat maandelijks ruim 20.000 eventprofessionals bereikt.
5. U bent onderdeel van Learn From The Best in maart 2020, het pre- event van de Gouden Giraffe, waar alle inzendingen hun case pitchen voor de aanwezige jury.
6. Uw case wordt vermeld in de jaarlijkse Gouden Giraffe Event Awards krant 
7. U ontvangt een juryrapport met cijfers, aanwijzingen, verbeterpunten en objectieve kritiek van de vakjury.

Als u wordt genomineerd of behoort tot één van de winnaars:
8. Hoort u bij de genomineerden dan krijgt u bezoek van de organisatie, waarbij uw nominatie live en online wordt aangekondigd.
9. Bij een eventuele nominatie komt de case uitgebreid online te staan en presenteert u uw case nogmaals tegenover ruim 300 eventprofs en de vakjury tijdens Learn From The Best – the finals.
10. Behoort u tot één van de winnaars dan gaan de komende editie de deuren voor u open. Zo staat u tijdens de awardshow al geheel in het middelpunt, bent u onderdeel van een uitgebreid persbericht op EventBranche.nl en overige media én krijgt u van ons onder meer een promopakket om uw award ook commercieel te benutten.

Dus heeft u een evenement, waarvan u zegt: dat was mijn parel van het afgelopen jaar (events georganiseerd tussen 1 decemer 2018 en 31 december 2019), uitzonderlijk in creativiteit, concept, traject, maar bovenal effect...dan is dat het event dat u in moet schrijven voor de Gouden Giraffe Event Awards 2020. Daarmee zet u zichzelf, het evenement, uw bedrijf/merk én het live middel binnen de marcom-mix vol in de spotlights!

Op www.gouden-giraffe.nl vind u o.a. een voorbeeld inschrijfformulier en kunt u een informatieaanvraag doen als u nog twijfelt over uw inschrijving. Meteen inschrijven? De inschrijfprocedure én de voorinschrijving vindt u hier. 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.