Gouden Giraffe Categorie Interne Events: Club Colorique, De Persgroep kleurt jouw wereld

15-01-2018 - GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Tijdens de Gouden Giraffe Event Awards, op 2 februari in DeFabrique in Utrecht, draait het in de categorie Interne Events om evenementen van een bedrijf/organisatie ten behoeve van (gedragsverandering bij) werknemers.

Casenaam: Club Colorique, De Persgroep kleurt jouw wereld
Inzender: Maison van den Boer Events
Opdrachtgever: De Persgroep


Hoofddoelstelling:
Het gevoel van trots op het merk De Persgroep vergroten staat het hoogste in het vaandel. Hiernaast heeft het tot doel om de onderlinge saamhorigheid te verhogen door middel van een feest voor iedereen waarbij de scheidingslijnen tussen de verschillende bedrijfsonderdelen vervagen. We willen de medewerkers het gevoel geven dat zij de belangrijkste factor zijn in het succes van de Persgroep. Dit alles moet de trots op ons als werkgever een extra boost geven.

Effect:
De impact was tijdens het event en erna nog significant voelbaar. Op het evenement kwamen er vele spontane reacties aan bij de gehele crew en de opdrachtgevers. De superlatieven over het concept en de wow-factor van alle acts maar ook de kleine details waren hoger dan voorgaande edities. Ook na het feest is het effect op de werkvloer nog tastbaar. Ook zagen we dit terug in de waardering voor het feest en de vele reacties op social media. Als je hier niet bij was, dan heb je echt iets gemist. Gemiddeld rapportcijfer 8,3. De waardering is gegroeid ten opzichte van eerdere edities. Werknemers scoren een 8,7 bij het onderdeel: trots op de persgroep. Na deze editie was het voor De Persgroep overduidelijk dat zij aankomend jaar wederom kiezen voor dit middel van live communicatie.

#jointheLIVErevolution
De Gouden Giraffe Event Awards worden uitgereikt op 2 februari in DeFabrique. In de middag bent u getuige van de pitches van de beste events van Nederland en 's avonds vieren we het vak, netwerken we, met een borrel en heerlijke catering.Foto

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Omnivents, Avontuurlijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 2. Amplify EventMarketing – Let’s Amplify Your Event

  Een evenement moet inspireren, verfrissen en verrassen. Geen zorgen, wel applause. We Amplify your event: Wij...
 3. Tio University of Applied Sciences

  Wil jij ook evenementen organiseren? Word een talent in het organiseren van evenementen met de hbo-opleiding Hotel-...
 4. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws!
 5. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  Zwitserland is een uitstekende bestemming voor meetings, incentives, congressen of evenementen.

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners