Gouden+Giraffe+2021%3A+Aruba+Tourism+Authority+zet+eiland+op+de+kaart+met+Ladies+Trip
Cases

Gouden Giraffe 2021: Aruba Tourism Authority zet eiland op de kaart met Ladies Trip

GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - De Gouden Giraffe Event Awards 2021 kent maar liefst 71 ingeschreven cases. De komende dagen publiceren we ze 1 voor 1 op EventBranche.nl. In de categorie PR & Mediawaarde zet Aruba Tourism Authority het bekende Caribische eiland op de kaart door een Ladies Trip met invloedrijke vrouwen en influencers.

LADIES TRIP ARUBA

Opdrachtgever: Aruba Tourism Authority
Bureau: Friends of the Brands
Categorie: PR & Mediawaarde
Fysiek of online event: Fysiek
Jaar: 2019

Korte omschrijving van het event:
Ladies Trip Aruba: Friends of the Brands organiseerde in opdracht van Aruba Tourism Authority, een interactive reis / evenement naar het eiland Aruba. Het doel van de reis was het tonen van de veelzijdigheid van Aruba (meer dan zon en zee) door het genereren van online en offline media aandacht onder de kosmopolitische koopkrachtige 35+ vrouw. Dat is gerealiseerd door het betrekken en uitnodigen van de invloedrijke vrouwen Leontine Borsato, Kirsten Schilder, Anouk Smulders, Edsilia Rombley, Quinty Trustfull, Josh Veldhuizen, Kim Kötter en Sandra ten Brink.Hoofddoelstelling:
Naast zon, zee en strand is er op Aruba nog veel meer te zien en te beleven. De doelstelling was om deze boodschap over te brengen via een 5 dagen durend interactief evenement. Influencers en bekende persoonlijkheden namen deel aan activiteiten die de veelzijdigheid van het eiland aantonen. Met de inzet van de 'owned kanalen' van de influencers is de veelzijdigheid van het eiland onder de aandacht gebracht. Subdoelstelling was het genereren van online en offline exposure van minimaal 14 miljoen voor het eiland en alle partners die op facilitair gebied betrokken waren. Denk bvb aan hotel, bootreis, restaurants e.d.

Effect & Impact:
Totaal bereik van meer dan 36 miljoen, waarvan meer dan 7 miljoen bereik door de exposure in Beau Monde, Libelle, Shownieuws, Telegraaf, TV gids. 


Learn from the Best: kijk mee met de 70 beste events van Nederland

Op 20 en 21 april presenteren alle ingezonden cases zich voor de Gouden Giraffe Jury. Dat gebeurt online binnen het NetworkTables Platform. Per categorie kunnen de experts in de jury hun vragen stellen. Een ongekende kans om bakken en bakken aan inspiratie op te doen van zowel online als fysieke events. Je kunt er online als publiek bij zijn. Al onze leden hebben hebben daar een uitnodiging voor gekregen. Ben je geen lid, maar wil je wel in 2 dagen super geinspireerd raken, stuur dan een mail naar Elin en word alsnog lid: elin@eventbranche.nl ovv 'LFTB meekijken'.

 

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.