Gouden Giraffe 2018 op 1 april bij Beatrix Theater in Utrecht

03-01-2019 - De Gouden Giraffe Event Awards 2018 worden uitgereikt op 1 april 2019 in het Beatrix Theater in Utrecht. Alle vormen van live communicatie en eventmarketing die vol impact en effectiviteit hebben plaatsgevonden tussen 1 december 2017 en 31 december 2018 kunnen meedingen naar een gouden eventaward. Met maar liefst negen prijzen, de Learn From The Best jurysessies voor álle deelnemers én een nieuwe locatie beloofd het weer een editie te worden die zijn weerga niet kent, dus doe mee!

Categorieën
De afgelopen jaren hebben de organisatie én de jury er alles aan gedaan om het aantal categorieën zo overzichtelijk en duidelijk mogelijk te houden. Maar de continue ontwikkelingen in onze branche, de overlapping tussen eventconcepten én het groeiende aantal merkcampagnes en activaties heeft de organisatie doen besluiten de categorieën te herzien. Aankomende editie bestaat de Gouden Giraffe dus uit 6 categorieën: Beurzen, Brand Events, Congressen & Kennisevents, Interne Events & Teambuilding en Relatie Events & Community Events, allen in een nieuw jasje, en één extra categorie: PR & Mediawaarde.

Naast de zes categorieën worden er nog eens drie andere awards uitgereikt. Eén voor het meest creatieve evenement, een Next Generation award én een Most Iconic Award.

Deelname en voorbeeld inschrijfformulieren
De Gouden Giraffe Event Awards is de perfecte gelegenheid om u te meten aan andere prachtige evenementen, te leren, inspiratie op te doen en te netwerken met honderden andere eventprofs en opdrachtgevers. Alleen al meedoen levert je zoveel op. Zo ben je o.a. onderdeel van Learn From The Best (6 februari 2019), staat jouw case op de inspiratiepagina van de Gouden Giraffe en gaat deze mee in een persbericht naar alle media, je krijgt een vermelding in de Gouden Giraffe krant én ontvangt een uitgebreid juryrapport met feedback van de vakjury.

>> Bekijk hier alle stappen voor deelname
>> Bekijk hier alle voorbeeld inschrijfformulieren per categorie

Jury
De beoordeling van de cases ligt in handen van de eventmarkteers, communicatieprofessionals en eventcollega's met een wetenschappelijke achtergrond. Naast de vertrouwde gezichten van o.a. Carmen Seeman (Tommy Hilfiger), Marleen van Es-Nijhuis (Bol.com), Gebert Janssen (The Real Micebook, Hogeschool TIO) en Debby van der Voort (Shell) hebben ook Mark Miedema (Sanoma) en Thomas Wieringa (Pernod Ricard Deutchland) zich bij de vakjury aangesloten. Deze juryleden beoordelen, individueel en online, elke case op diverse criteria met een cijfer en een motivatie. Alle inzenders ontvangen daags na de Gouden Giraffe Awardshow een eigen jury rapport.


                                           INSCHRIJVEN IS NOG MOGELIJK TOT 21 JANUARI 2019 
                 DEELNAME IS MOGELIJK DOOR EEN VOORINSCHRIJVING VIA WWW.GOUDEN-GIRAFFE.NL 


 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Losberger De Boer

  De Boer levert tijdelijke turnkey accommodaties voor evenementen en bedrijfstoepassingen op elke mogelijke locatie.
 2. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  Zwitserland is een uitstekende bestemming voor meetings, incentives, congressen of evenementen.
 3. De Kuip Meetings & Events

  Je komt samen in De Kuip!
 4. Accuraat Verhuur

  Onze uitstekende service in combinatie met jarenlange ervaring zorgt voor een hoge klanttevredenheid!
 5. Spoorwegmuseum

  Het Spoorwegmuseum neemt u graag mee op reis!

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners