Gouden Giraffe 2018: alle stappen voor deelname in één overzicht

13-01-2019 - GOUDEN GIRAFFE EVENT AWARDS - Op 21 januari 2019 sluit de inschrijving voor de Gouden Giraffe Event Awards, die in maart/april 2019 worden uitgereikt aan de meest effectieve en impactvolle evenementen van ons land. Dé perfecte gelegenheid om u te meten aan andere prachtige evenementen, te leren, inspiratie op te doen en te netwerken met honderden andere eventprofs en opdrachtgevers. Kortom, doe mee!

Alleen al meedoen aan de Gouden Giraffe levert je zoveel op:
Zo ben je o.a. onderdeel van Learn From The Best (6 februari 2019), de live jurysessies van de Gouden Giraffe, staat jouw case op de inspiratiepagina van de Gouden Giraffe en gaat deze mee in een persbericht naar alle media, je krijgt een vermelding in de Gouden Giraffe krant én ontvangt een uitgebreid juryrapport met feedback van de vakjury.

Dr2 Events & Campaigns won vorig jaar de award voor het meest innovatieve evenement met hun case Coca-Cola OPEN:

'Wij hebben de Gouden Giraffe als heel leuk ervaren, met een creatief voortraject dat via live stream was te volgen. Als oud-winnaar van de Gouden Giraffe was één van onze doelen om deze award nog een keer in de wacht te slepen. Dat is gelukt en daar zijn we erg trots op. Vooral omdat ons eventbureau op dat moment pas een jaar bestond. Het winnen zorgt voor naamsbekendheid binnen de branche. Daarnaast heeft het de samenwerking met Coca-Cola verstevigd. We organiseren OPEN 2018 en verzorgen de opening van hun nieuwe hoofdkantoor in januari 2019. Ook heeft het gezorgd voor nieuwe opdrachten en dus groei van onze onderneming. Als je een mooi, innovatief en nieuw project hebt doe dan zeker mee. Zo kan iedereen zien hoe de branche zich verder ontwikkelt en groeit!'

Kortom, doe mee! Leer van elkaar, inspireer en laat je inspireren door de meest uiteenlopende evenementen, netwerk en geniet van dit unieke moment om onze branche blijvend onder de aandacht te brengen bij opdrachtgevers in onze branche.

Hoe je dit doet:
1.
De eerste stap is natuurlijk het inschrijven van je mooiste, beste, meest creatieve eventcase van het afgelopen jaar. Dit begint met een voorinschrijving op www.gouden-giraffe.nl. Vervolgens ontvang je van ons de inlogcodes voor het officiële inschrijfformulier in de desbetreffende categorie.

2. Vul het inschrijfformulier volledig in. Je hebt hier onbeperkt toegang toe tot en met uiterlijk 21 januari 2019, 23:59 uur. Voor tussentijdse vragen kun je terecht bij Maartje of Sjoerd via goudengiraffe@eventbranche.nl of bel naar 0314-361060.

3. Na 21 januari 2019 gaan alle cases naar de vakjury. Alle inzenders ontvangen een briefing voor hun presentatie tijdens Learn From The Best, de live jurysessies.

4. Begin februari 2019 vindt Learn From The Best plaats bij DUS|De Utrechtse Vrijheid. Door middel van een casevideo, een aantal minuten pitchtijd en een korte vragenronde verdedig je jouw case tegenover de vakjury en de aanwezige eventprofessionals.

5. Na deze dag worden alle cases nogmaals grondig bestudeert door de vakjury en cijfermatig beoordeelt. Tijdens een besloten bijeenkomst wordt de shortlist van genomineerden bekend.

6. Zodra de genomineerden bekend zijn ontvangen zij persoonlijk bezoek van de organisatie. De organisatie reist hiervoor langs alle inzenders die door de vakjury zijn genomineerd, waarbij uw nominatie live en online wordt aangekondigd. Uw case komt na deze dag uitgebreid online te staan op EventBranche.nl.

7. Twee weken voor de awardshow (1 april 2019) ontvangen alle genomineerden een briefing voor Learn From The Best – The Finals. Hier moeten genomineerden, op de dag van de awardshow, nog één laatste keer pitchen voor de vakjury en de aanwezig eventprofessionals.

8. Na Learn From The Best – The Finals trekt de jury zich terug en wordt tijdens de Awardshow bekend gemaakt wie er uiteindelijk vandoor gaan met een eventaward in één de zes categorieën.

Behoort u tot één van de winnaars dan gaan de komende editie de deuren voor u open. Zo staat u tijdens de awardshow al geheel in het middelpunt, bent u onderdeel van een uitgebreid persbericht op EventBranche.nl en overige media én krijgt u van ons onder meer een promopakket om uw award ook commercieel te benutten.

9. In de week na de Awardshow ontvangen alle cases een uitgebreid juryrapport met daarin de cijfers, tips, tops en feedback van de vakjury.

10. Alle inzenders van een Gouden Giraffe case ontvangen voor de volgende editie een speciale korting. Winnaars krijgen de gelegenheid om hun case uitgebreid toe te lichten tijdens de netwerkevenementen van EventBranche.nl. Hierbij wordt dieper ingegaan op de strategische keuzes, het gekozen concept, de uitdagingen en uitvoering van het event.

                                            Overtuigd? Schrijf dan nu je case in via onderstaande button!

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Effectivents

  Effectivents verzorgt een verkorte opleiding eventmanagement en diverse trainingen en cursussen in eventmanagement...
 2. Holland Evenementen Groep

  Een allround en unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland. Dé locatie voor bijzondere...
 3. UP Events

  Bij UP Events kom je voor de beleving. Na één bezoek wil je meer. En als je terugkomt krijg je weer iets nieuws!
 4. Zento, bureau voor impact

  Zento is hét eventbureau van Zuidwest Nederland. Onze events vertellen verhalen, prikkelen zintuigen en weten vooral...
 5. Unlimited Productions

  International full service production company. Technical- & creative concepts, high-end designs and quality event...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners