Google Nederland kiest als PR-bureau voor Gouden Giraffe finalist Glasnost

28-02-2018 - EVENEMENTENBUREAU - Google Nederland heeft na een intensieve bureaupitch Glasnost per februari benoemd tot haar nieuwe PR-bureau. Glasnost zal Google onder meer versterken in PR en campagne ontwikkeling. Het Amsterdamse bureau, onlangs nog finalist bij de Gouden Giraffe Event Awards, is gekozen vanwege de energieke dynamiek en het creatieve vermogen om PR-concepten succesvol te bedenken en uit te voeren.

Glasnost bereikte met hun evenement voor Magnum de finale van de Gouden Giraffe Event Awards. Voor Google richt het bureau zich op de PR, maar zal ook samenwerken met Bureau voor Reuring, het bureau waar Google de afgelopen jaren succesvolle eventmarketing en live communicatie mee heeft neergezet.

Cindy Penders, communicatiemanager van Google zegt: “Glasnost wist ons te overtuigen met een creatieve denkwijze, een sterk trackrecord en kennis en contacten in een brede doelgroep aan media en influencers.” Wouter Glaser, directeur en oprichter van Glasnost: “Wij zijn ontzettend trots om voor Google aan de slag te mogen, een organisatie die letterlijk voorop loopt in de digitale wereld van nu. In zes jaar tijd is Glasnost gegroeid van startup tot creatief bureau met 20 collega’s. Dat een merk zoals Google voor ons kiest, is een mijlpaal in het bestaan van Glasnost."

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. D&B Eventmarketing

  Dé eventpartner van ondernemend Nederland
 2. Obsession Evenementen & Communicatie

  Bijzondere ontmoetingen, perfect geregeld!
 3. XSAGA

  Bij XSAGA hebben wij een grote passie voor mensen en merken.
 4. Verschoor Events

  Bij Verschoor Events organiseren wij telkens weer de mooiste belevingen tijdens...
 5. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  SCIB is de overkoepelende organisatie die Zwitserland promoot als bestemming...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners