Goede+Tijden%2C+Slechte+Tijden+live+Event+in+Vredenburg
Nieuws

Goede Tijden, Slechte Tijden live Event in Vredenburg

EVENEMENTENLOCATIE UTRECHT - Na het succesvolle As The World Turns – live Event in Vredenburg Utrecht in januari van dit jaar, geeft RTL Nederland (nu in samenwerking met Endemol) een vervolg met een Goede Tijden, Slechte Tijden – live Event.

De meest succesvolle soapserie van Nederland, Goede Tijden, Slechte Tijden, gaat live op zaterdag 27 augustus in Vredenburg. Samen met de acteurs kan het publiek terugkijken naar de zinderende zomercliff en vervolgens als eerste naar de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen. Na deze éxclusieve preview komen de acteurs en actrices live op het podium om onthullende gesprekken aan te gaan met het publiek. Zo krijgen we te horen hoe het er achter de schermen aan toe gaat en wat de acteurs en actrices bezig houdt naast GTST.  Verder krijgt het publiek de kans om zelf een vraag te stellen aan één van de castleden. De show eindigt met een verrassend, muzikaal optreden van vier acteurs. Kortom een event wat je als Goede Tijden, Slechte Tijden kijker zéker niet mag missen.

De productie zal in handen zijn van Event Department die eerder (in maart 2010) al een Goede Tijden, Slechte Tijden dag rondom de 4000e aflevering organiseerde in Tuschinski. De techniek zal dit keer in handen zijn van Vredenburg en Hulskamp. Er worden, net als bij het As The World Turns – live Event veel enthousiaste bezoekers verwacht.

>> Kaarten voor de shows van dit bijzondere live-event

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.