
Tien partycateraars presenteren hun toekomstvisie op partycatering in 2012 en wordt de leden van het Genootschap voor Eventmanagers een overzicht geboden van de vernieuwde inzichten op het gebied van voeding en cateringconcepten.
'Als we over vernieuwing op cateringgebied spreken, denken we aan: originaliteit, persoonlijke aandacht, regionale- en streekgerechten én ingrediënten, duurzaamheid…
Maar ook aan voedingswaarde, verantwoorde voeding, dranken/spijs combinaties, verantwoorde menu-samenstelling, de betekenis van voeding voor je lichaam en welke effecten voeding op je lichaam (én geest) kan hebben. Om als eventmanager een goed beeld te krijgen hoe belangrijk dit laatste is, spreekt Hoogleraar medische oncologie aan de VU, Prof. Dr. Winald Gerritsen over belang van gezonde levensstijl en voeding. Annelies Hermsen geeft een lezing over Food Design en de toepassingen daarvan. Vervolgens gaan de eventmanagers van Nederland onder leiding van Andreas Oerlemans van Goed in Food in discussie met de cateraars over de toekomst van partycatering. Dit inhoudelijke deel wordt gehouden in HAS/ZLTO', aldus organisator Genootschap voor Eventmanagers.
Vervolgens presenteren de tien cateraars in ‘1931’ gerechten die representatief zijn voor de trends in catering in 2012 en daarna. Deze cateraars zijn:
• Cuisine on tour
• De Borrelfabriek
• Groene Hart Catering
• Hutten Exclusieve Catering
• Kitchen Deluxe
• Maison van den Boer
• MPS Martinair Party Service
• Van der Linde Catering
• Van der Loo
• Vinyard Catering
Bij elk gerecht heeft Vindict – de beste wijn web winkel van 2012 - een passende wijn geselecteerd. Vanzelfsprekend is EventBranche.nl aanwezig.
- wordt vervolgd -