Geheim van wederopstanding Nederlands elftal uitgelekt: de evenementenlocatie

20-11-2018 - EVENEMENTENLOCATIE - Het is weer leuk om naar te kijken: volkssport nummer 1 van Nederland brengt ons weer vreugde in plaats van irritatie. Er staat een hecht team, met talenten, ervaring en lef. Ok, tegen Duitsland was het niet zo heel best, maar toch wordt het dan nog 2-2. Waar komt die wederopstanding vandaan? Collega Askin, voetballiefhebber, weet het antwoord: de locatie waar Oranje verblijft.

'Sinds Oranje in Woudschouten Hotel & Conferentiecentrum verblijft voor alle wedstrijden en gebruik maakt van alle faciliteiten van de KNVB Campus is het roer volledig om. Het zal vast ook iets met de nieuwe bondscoach te maken hebben, en we willen Ronald Koeman en de spelers niet tekort doen, maar dit is wel een gevalletje: de kracht van een goede evenementenlocatie', aldus Askin Ozay van EventBranche.nl.

Pascal Kamperman (Fox Sport): 'Na 30 jaar terug in Hotel Woudschoten',....30 jaar...2018-30 = 1988....dit kan geen toeval zijn. Overigens zijn zowel Hotel Woudschoten als KNVB Campus ook beschikbaar voor uw evenement of trainingskamp.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Omnivents, Avontuurllijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY

  Omnivents en Watergoed, een one-stop-shop!
 2. BIS Event Rental

  Als u wel eens zakelijke evenementen organiseert, weet u het… goede audiovisuele ondersteuning is onmisbaar voor...
 3. De Rijtuigenloods

  De Rijtuigenloods biedt met de combinatie van een historisch, industrieel karakter en een trendy interieur een unieke...
 4. De Werkspoorkathedraal

  Industriële evenementenlocatie van maar liefst ± 5.500m2
 5. Aaaaha! Bureau voor live communicatie

  Wij weten hoe we jouw collega’s, relaties en vakgenoten in de actiestand krijgen. Dat is de kracht van live...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners