Geheim+van+wederopstanding+Nederlands+elftal+uitgelekt%3A+de+evenementenlocatie
Nieuws

Geheim van wederopstanding Nederlands elftal uitgelekt: de evenementenlocatie

EVENEMENTENLOCATIE - Het is weer leuk om naar te kijken: volkssport nummer 1 van Nederland brengt ons weer vreugde in plaats van irritatie. Er staat een hecht team, met talenten, ervaring en lef. Ok, tegen Duitsland was het niet zo heel best, maar toch wordt het dan nog 2-2. Waar komt die wederopstanding vandaan? Collega Askin, voetballiefhebber, weet het antwoord: de locatie waar Oranje verblijft.

'Sinds Oranje in Woudschouten Hotel & Conferentiecentrum verblijft voor alle wedstrijden en gebruik maakt van alle faciliteiten van de KNVB Campus is het roer volledig om. Het zal vast ook iets met de nieuwe bondscoach te maken hebben, en we willen Ronald Koeman en de spelers niet tekort doen, maar dit is wel een gevalletje: de kracht van een goede evenementenlocatie', aldus Askin Ozay van EventBranche.nl.

Pascal Kamperman (Fox Sport): 'Na 30 jaar terug in Hotel Woudschoten',....30 jaar...2018-30 = 1988....dit kan geen toeval zijn. Overigens zijn zowel Hotel Woudschoten als KNVB Campus ook beschikbaar voor uw evenement of trainingskamp.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.