Gedurfd concept van Luka voor 4finance wint award voor beste interne fysieke event

24-12-2020 - BESTE EVENT AWARDS WORLD - Toen het nog mocht, begin 2020, koos opdrachtgever 4finance voor een gedurfd concept om de werknemers te verrassen en te belonen. Dat lef zorgde voor een gouden BEA World Award.

Het gedurfde concept van Luka voor opdrachtgever 4finance bleek overweldigend en werd door de jury beloond als beste interne fysieke evenement:

Het doel was om de medewerkers het proces van evenementcreatie van idee tot realisatie te laten ervaren door het voor de kijkers te implementeren via onconventionele oplossingen. Het idee van het evenement was om de toeschouwers een unieke kans te geven om getuige te zijn van het uiterst geheime creatieproces en om te proeven van "live" actie - constructie van decoraties, podium, het schrijven van een scenario, repetitie van rollen, enz.

Elke scène was als een filmische film geregisseerd, gefilmd en geschoten en goedgekeurd door de roep van de regisseur - "cut!". Decoraties veranderen, nieuwe personages verschijnen en de show gaat door. In deze scènes verscheen elk personage op het exacte moment en speelde een bepaalde rol, ongeacht de rol - een ober, een brandweerman, een "live" David-beeldhouwwerk of een operazanger die uit het dak naar beneden kwam.

Gasten waren betrokken bij de bouw van een evenement en speelden hun rol zonder het te beseffen. Het hele evenement, de scenografie en de podiumconstructie werden voor het publiek gebouwd. De scenografie van de evenementenhal werd driemaal getransformeerd met een stemmingsverandering voor een specifieke filmscène. Het hele proces voerde gasten door drie emotieniveaus: shock, chaos en euforie.
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners