Bij Eurest lag jarenlang de focus op bedrijfscatering. 'De leisure-tak van Eurest is een beetje ondergesneeuwd geweest, maar sinds de reorganisatie van een aantal jaar terug, is leisure duidelijk benoemd als groeimarkt.'
Opgaan in locaties
'Daarbij wil Eurest echt opgaan in de locaties, zodat de catering volledig past binnen het concept en de uitstraling van de locatie. Dat doen we nu al op onze locaties zoals De Keukenhof, KNVB in Zeist, Naturalis en TT Assen. Met mijn netwerk van locaties en het feit dat ik inmiddels wel gepokt en gemazeld ben in de evenementenbranche, kan ik samen met mijn collega's Desirée Eyck en Marc Verweij van toegevoegde waarde zijn. Conceptmatig denken en vanuit de gast denken, dat is iets dat ik na la die jaren beheers.'
Mooie dingen doen
'We willen daarbij dus puur een cateraar zijn die onder het dak van een locatie komt, een echt partnership dus. Het aantal locaties moet zich als een olievlek gaan uitbreiden, waarbij onze huidige locaties het startpunt moeten zijn. Deels zal onze focus liggen op sportieve locaties', vertelt Boon. 'Wij gaan mooie dingen doen, daar ben ik van overtuigd', sluit hij af.
Boon heeft jarenlange ervaring bij Verhaaf Party Catering, RAI Catering, Albron en O=4.