Free your mind: in gesprek met werknemers

24-06-2020 - Big Stuff ontwikkelt een middel tegen de corona burn out! Zonder het te beseffen stond begin maart heel Nederland op zijn kop, of eigenlijk: heel de wereld. Corona heeft ons in een collectieve wereldwijde cultuurshock gebracht. We zoeken massaal naar het nieuwe normaal. Free your mind zorgt ervoor dat bedrijven in gesprek raken met hun werknemers.

Een unieke situatie die grote impact heeft op zowel individuen als organisaties. Wat is er de afgelopen tijd bij iedereen gebeurd? Wat hebben ze mee gemaakt? Hebben zij allemaal nog wel hetzelfde doel voor ogen na deze cultuurshock?

Het is de taak van organisaties om er voor te zorgen dat de energie van uw medewerkers in balans blijft, dat zij in deze unieke tijd positief blijven. Aandacht en feedback zijn hierbij van groot belang.
 

Free your Mind! biedt organisaties de mogelijkheid om in gesprek te raken met haar werknemers. In een veilige setting, zowel mentaal als fysiek. Het gesprek dat juist nu zo ontzettend hard nodig is. Ervaringen worden gedeeld, de betrokkenheid wordt vergroot en er wordt vooruit gekeken.

Free your Mind! is een programma dat inspireert, reflecteert, ontspant en ontroert. Soms diep op de inhoud, dan weer met een gulle lach. De ene keer met slechts een goede moderator, een andere keer met passende extra’s.

Free your Mind biedt een goede oplossing voor de (post) corona periode. Maar is uiteindelijk dé perfecte tool in alle tijden.

>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners