
Tom Jongen verwacht voor Select Catering, dat de laatste jaren onder de dagelijkse leiding staat van Eric Schinck, een heel sterke groei. ' Deze groei wordt niet alleen veroorzaakt doordat een steeds groter wordende groep opdrachtgevers de aandacht en kwaliteit van Select Catering weet te waarderen, maar tevens door de verworven partnerships bij het nieuwe filmmuseum Eye (4 april geopend), het Scheepvaart Museum en het Stedelijk Museum (opening na de zomer). We hebben bij Select Catering een hele enthousiaste ploeg mensen die met Eric aan het hoofd alle partijen met veel passie en aandacht voor de klant uitvoert. Zelf moet ik mijn aandacht verdelen tussen Spirit Hosting en Promotions, mijn andere bedrijf, en Select Catering. Ook Spirit Hosting en Promotie groeit dit jaar gestaag vanuit haar hagelnieuwe hoofdkantoor in de VIP Terminal op Schiphol-Oost. Naast dit kantoor ontwikkelen we momenteel in hetzelfde gebouw ook nog Summum, The Privat Jet Lounge, een exclusieve ruimte met een geweldig uitzicht over Luchthaven Schiphol.'
Frank Kuitert
'Het is hierom dat ik Frank Kuitert, de voormalige directeur van Verhaaf Party Catering, heb gevraagd om de gelederen van Select Catering te komen versterken, aldus Tom, die met Frank de nodige extra ervaring in huis haalt. Frank zal zich richten op alle onderdelen van de bedrijfsvoering en de ploeg van Select Catering daar waar nodig ondersteunen. Uiteraard zal ook zijn catering expertise in bijzondere locaties worden ingezet om de service verlening van Select Catering nog verder te optimaliseren.'