16 mei 2008

Frank Heins nieuwe chef-kok bij Claus Hotel en Event Center

Door Sjoerd Weikamp

Rubrieken

Frank Heins is de nieuwe Chef-kok van Claus Hotel & Event Center in Hoofddorp. Hij is erg enthousiast over zijn nieuwe baan: 'Mijn doel is om de gasten te fêteren met originele gerechten en culinaire verassingen.'

'De Claus-keuken ligt direct naast de zalen waardoor de betrokkenheid bij de evenementen groot is en de communicatie met de eventmanagers direct is. We zijn flexibel en kunnen improviseren als dat nodig is en hebben niet de beperkingen die sommige cateringbedrijven wel hebben', aldus de chef de cuisine van Claus Hotel en Event Center.

Frank Heins is Chef-kok geweest bij de Zuydwal Groep, eigenaar van onder meer restaurant Mauve, Kalkovens, Boathouse, Graaf Floris V en de Haven van Huizen. De directie van Claus Hotel & Event Center is blij met de komst van de nieuwe chef-kok. Rick Claus hierover: 'Hij heeft zijn kunde ruimschoots bewezen bij diverse restaurants en wij zijn blij dat hij met zijn expertise en frisse blik ons aanbod verder gaat uitbreiden. En hij is ook iemand die de laatste trends en ontwikkelingen volgt in de gastronomie voor evenementen.'

Momenteel is Front Cooking erg populair bij Claus en wordt vooral ingezet tijdens bedrijfsevenementen. 'Front-Cooking is koken terwijl u wacht. Achter de buffetten in de zalen van Claus Event Center staan koks opgesteld die de gerechten van de gasten direct bereidden. Deze manier van koken geeft een compleet nieuwe dimensie aan het evenement', aldus Rick Claus.