Fraai+Projecten+lanceert+Rekwisietenzolder%2Enl%3A+verzameling+bijzondere+props+en+rekwisieten
Nieuws

Fraai Projecten lanceert Rekwisietenzolder.nl: verzameling bijzondere props en rekwisieten

EVENEMENTENDECORATIE - Stilzitten staat bij Fraai Projecten uit Oosterhout niet in het woordenboek. In het afgelopen crisis jaar heeft het bedrijf onderscheidende projecten bedacht en uitgevoerd; denk hierbij aan de Afstandhouder en het Scala Theater in de Jaarbeurs. De nieuwste telg van de Fraai familie heet Rekwisietenzolder.nl.

Dé digitale vindplaats voor allerlei bijzondere props, relikwieën en rekwisieten dat is het nieuwe label van Fraai Projecten: Rekwisietenzolder.nl. De variëteit is immens: van authentieke oude koffers, serviezen en meubels, tot aan levensgrote LEGO-poppen, Afrikaanse maskers, vliegtuigstoelen, heiligenbeelden en zelfs een metershoge totempaal. En dan nog alles wat hier tussenin zit. 

Rekwisietenzolder.nl zal zich met name richten op film- en tv-producties, theater en fotografie. Maar ook zeker voor de huidige klanten van Fraai Projecten zal er een nieuwe wereld opengaan. Ben je nieuwsgierig geworden en vind je op de zolder misschien jouw opvallende decoratie voor het volgende (online) evenement? Kijk dan snel op:

© 2021 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.