Foodlab on Tour lanceert mobiele Librije op Miljonair Fair

11-03-2010 - Theo Lens (East Side en Foodlab), Jonnie en Thérèse Boer (Librije) bundelden in een eerder stadium al hun krachten en kozen de Miljonair Fair voor de lancering van een uniek evenementenconcept: De Librije op Reis.

 

Librije op Reis brengt de beleving en de kwaliteit van het Zwolse restaurant De Librije op locatie. Samen met de creativiteit van cateraar Foodlab on Tour ontstaat een evenementenconcept dat met recht uniek genoemd mag worden. Tijdens de Miljonair Fair werd het concept officieel gelanceerd en stond er in de Amsterdam RAI een exacte kopie van het toprestaurant met bijbehorende allure, exclusiviteit en een onvergetelijke culinaire beleving. Het is dan ook niet moeilijk voor te stellen dat het concept eenvoudig in te zetten is op een zakelijke evenement: een grote grijze vliegtuighangar met middenin de grote hal de mobiele versie van De Librije...Toch ligt één vraag erg voor de hand:

We hebben het hier over een exclusief concept voor het topsegment. Daar is het nu toch helemaal niet de tijd voor?
'Juist in crisistijd moet je als evenementenbedrijf in beweging zijn. Los daarvan, in het echte topsegment gaat het juist heel goed. De Librije zit bijvoorbeeld gewoon vol. Wij bieden met De Librije op reis een kleinschalig en echt exclusief concept voor de top van de markt en daar is vraag naar. We hebben nu al 10 concrete aanvragen binnen', laat Theo Lens op de beursvloer van de Miljonair Fair aan FZ weten.

Wat zijn de reacties vanuit de markt?
'Vooral mensen die al eens in Zwolle in De Librije zijn geweest, kunnen het bijna niet geloven. Het is echt een exacte kopie, waar ook de kwaliteit en de beleving uit Zwolle nu overal inzetbaar zijn. We hebben 120 toprelaties en klanten uitgenodigd en die zijn allemaal onder de indruk. Het gaat om durven he', weet Lens, die tot slot nog even Aad Ouborg aanhaalt: 'Ondernemen blijft entertainment. En dat vind ik ook, je moet de oren niet laten hangen.'

 

Bron: FZ.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners