
Foto: foodexecutive.eu
Het tweedaagse evenement, dat plaats zal vinden op 9 en 10 februari 2015, zal onder het thema 'The agenda for the Future: no Time to Waste!' een congres combineren met best practices, een interactieve netwerkvloer en internationaal bekende sprekers als David Russel (The Russel Partnership - UK), Daniel Müller (Motel One - DE) en hoofdspreker Mattias Klum (Freelance fotograaf voor o.a. National Geographic - SE) die hun ervaring en ideeën zullen delen. Daarnaast zal ook de EMCup, een managementcompetitie tussen 120 hotelschool studenten van 30 Europese hogescholen, en de Columbus Trophy, de competitie tussen jonge ondernemers die innovatief zijn als leverancier aan de gastvrijheidsbranche, worden uitgereikt.
FXE is een initiatief van EPCAS (European Party Caterer Association), Foodservice Network International, HotelloTOP en De EMCup (Europe Mise en Place Cup. Met de eerste editie van FXE in 2014, waar 500 bezoekers aan deelnamen, wilde de initiatiefnemers de brancheleiders een platform verschaffen waar zij, door het delen van hun kennis en ervaring, samen konden komen met gelijkgestemde professionals om zo hun netwerk te verbreden, terwijl zij zich tegelijkertijd lieten inspireren door de nieuwste producten en innovaties vanuit de gastvrijheidsbranche.