Fokker Terminal viert verjaardag met grootste bouwplannen

22-03-2019 - EVENEMENTENLOCATIE - 'Omdat verdere groei in de huidige situatie nog maar nauwelijks mogelijk is, zijn de plannen voor uitbreidingen binnen het huidige gebouw in volle gang. Hierdoor kunnen we nog meer (grote) congressen huisvesten en kunnen we tevens meerdere events tegelijkertijd faciliteren', aldus het team van evenementenlocatie Fokker Terminal.

Er zijn concrete plannen voor een extra theaterzaal in het voorgebouw met een capaciteit van 400 personen en op de linker bovenetage liggen er plannen voor de realisatie van een aantal grote subzalen in de Fokker Terminal in Den Haag

Het The Hague Convention Bureau is erg enthousiast over de uitbreidingsplannen, omdat Den Haag de laatste jaren flink investeert om de tweede congresstad van het land te worden. Hier zijn uiteraard ook goede en multifunctionele locaties en hotels voor nodig. Grote congressen zorgen voor een economische spin-off voor de stad, waar de inwoners van meeprofiteren. We houden je uiteraard op de hoogte van de uitbreidingsplannen.

Metamorfose rondom de locatie
De Fokker Terminal is gelegen op de Binckhorst aan de rand van de stad en naast de plannen voor de locatie zelf, zal ook het gebied een upgrade krijgen, sterker nog daar zit het middenin. Nabij de snelwegen A4, A12 en A13, drie stations en het centrum waar veel hotels zijn gelegen. De wijk ondergaat op dit moment een metamorfose en zal uitgroeien tot één van de meest trendy gebieden van de stad. Naast de Fokker Terminal verrijst bijvoorbeeld een stoere woontoren van ruim 100 meter hoog die wordt ontwikkeld door VORM. Aan de achterkant van het gebouw ligt reeds de sfeervolle Fokkerhaven met de trendy restaurants ‘Capriole Café’ en ‘Glaswerk’. Hier kunnen de gasten van de Fokker Terminal na afloop van een congres genieten van uitstekend eten en drinken, op één van de mooie terrassen aan het water.

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Hotel Papendal

  Haal het beste uit jezelf én jouw evenement!
 2. Veldeman

  ‘Challenge our limits’: wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zoeken steeds naar de beste totaaloplossing op...
 3. AHOY

  Ahoy Rotterdam is een unieke accommodatie in Nederland vanwege haar multifunctionaliteit.
 4. Marketing Generation

  Wij zijn specialist in live communicatie en weten met onze concepten en events mensen te raken en waardevolle...
 5. Faber audiovisuals

  Faber Audiovisuals is een toonaangevende Europese leverancier van LED-scherm verhuur en AV producties. Het bedrijf...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners