“FlexTicket” speelt in op onvoorspelbaarheid van evenementenbranche op dit moment

13-03-2020 - Festicket is vandaag samen met steun van 150+ festivalorganisatoren wereldwijd het FlexTicket initiatief gestart om tijdens de voorspelde recessie, bezoekers 'peace of mind' te bieden en het consumentenvertrouwen in onze sector terug te winnen + festivalorganisatoren te steunen tijdens deze moeilijke periode.

Met de verspreiding van coronavirus (COVID-19), zijn alle live muziekprofessionals dagelijks crisismanagement om festivalannuleringen, klantveiligheid, reisverboden en verlies van vertrouwen van de klant aan te pakken.


Tijdens deze moeilijke periode blijft de onzekerheid over reizen en grote evenementen groeien. Als dit doorgaat, zal dit de kaartverkoop van festivals en het bredere ecosysteem van de evenementenindustrie in de belangrijkste maanden maart, april en mogelijk mei 2020 ernstig beïnvloeden.

Met dit in gedachten heeft Festicket het "FlexTicket" gelanceerd - een initiatief dat fans beschermt in de onzekere tijden waarin we ons bevinden. Het initiatief geeft alle klanten de flexibiliteit om onder alle omstandigheden zowel ticket- als pakketbestellingen te annuleren bij evenementen met partners. Nieuwe boekingen die tot 30 april zijn gemaakt, zijn geldig voor het flexibele annuleringsbeleid. Klanten melden vaak hun bezorgdheid over veiligheid, gezondheid en reizen en het FlexTicket-initiatief verwijdert deze factoren als belemmeringen voor het boeken van de ervaringen waar ze van houden.

Het initiatief is bedoeld om festivalfans over de hele wereld het vertrouwen te geven om vandaag hun volgende festivalervaring te boeken, waardoor mensen kunnen profiteren van gereduceerde prijzen voor geavanceerde en early bird tickets en pakketten, met de gemoedsrust dat ze beschermd zijn tegen veranderingen.

De verhuizing is goed ontvangen door de industrie en heeft de steun van meer dan 150 muziekpromotors en evenementen wereldwijd.

"Dit is een moeilijke tijd voor mensen, gemeenschappen en bedrijven over de hele wereld", aldus Zack Sabban, oprichter en CEO van Festicket. “Aangezien de onzekerheid blijft groeien, wilden we een manier vinden om deze gevoelens bij onze fans en de bredere festival-community te verzachten. We hopen dat het FlexTicket-beleid festivalgangers het vertrouwen en de gemoedsrust zal geven om door te gaan met hun leven en de soorten ervaringen te plannen waar ze deze zomer naar uitkijken. ”

Meer informatie op Festiticket

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners