FestivalChairs: de 1,5 meter oplossing in tijden van corona

18-09-2020 - FESTIVALCHAIRS - Wie nu iets organiseert staat voor drie grote uitdagingen: het moet corona-proof zijn waarbij vooral de 1,5 meter een uitdaging lijkt; het moet 'bijzonder' zijn, want het gemiddelde in deze tijd is niet goed genoeg voor het enkele live event dat er is; inrichting en decor moeten flexibel zijn, zodat er snel geschakeld kan worden en steeds weer 1,5 meter gewaarborgd kan blijven. De award-winnende FestivalChairs zou daarvoor wel eens dé oplossing kunnen zijn.

FestivalChairs is al enkele jaren een bekekende leverancier van festivalmeubilair. Het krukje dat geheel in eigen branding, merk- of eventstijl gemaakt kan worden, won al in 2013 de befaamde Red Dot Design Award. FestivalChairs geven een totaal andere uitstraling aan een evenement of festival en zijn ook nog eens leuke aandenkens. Nu in corona-tijd lijken de USP's één op één te passen op de uitdagingen waar iedere organisator tegenaan loopt:

5 USP's van FestivalChairs die één op één aansluiten bij events in corona-tijd

 

 • Uiteraard kun je de 1,5 meter afstand hanteren

Omdat de FestivalChairs zeer eenvoudig te verplaatsen zijn, kun je als organisator in iedere setting de stoelen op 1,5 meter afstand placeren. 

 • Eenvoudig groepen vormen

Je kan met weinig moeite flexibel groepjes vormen van het toegestane aantal mensen. Zo kun je in 1 en dezelfde locatie de setting meerdere keren totaal veranderen en ook eenvoudig in groepen samenkomen.

 • Hele dag je eigen zitplek...

Het krukje is mee te nemen van de ene sessie naar de andere, van lunch naar borrel, kortom 1 oplossing voor je hele evenement (volgens de richtlijnen moeten de gasten allemaal zitten, ook tijdens lunch en borrel). Bijkomend voordeel: 1 gast, 1 krukje dus ook geen besmettingsgevaar via het 'materiaal'.

 • FestivalChair als bijzettafel

In de categorie less is more: de FestivalChair is zeer geschikt als bijzettafel voor lunch of borrel.

 • Routing en Signing met de FestivalChair

Meer dan ooit is signing en routing op een evenement van groot belang. De FestivalChair kan ook daarvoor worden ingezet. Daarmee waarborg je de 1,5 meter met originele Routing en Signing.


Wist je dat?
Uit verschillende wetenschappelijke studies* is gebleken dat het Corona-virus vele malen korter overleeft op karton, dan op kunststof en chroom.

* Studies gepubliceerd in onder meer New England Journal of Medicine March 17, 2020 en in the The Lancet Microbe on April 2, 2020 


 

Inspiratie nodig?

Zeker nu snakken we allemaal naar inspiratie. De FestivalChair kan je die geven.  Er is een aparte pagina met voorbeelden uit de praktijk en natuurlijk kijken we graag samen naar een passende oplossing voor jouw volgende evenement.

>> FestivalChairs Inspiratie

 

Nog veel meer oplossingen voor 1,5 meter concepten, klik op de cover van deel II over 1,5 meter locaties:

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Accuraat Verhuur

  Onze uitstekende service in combinatie met jarenlange ervaring zorgt voor een hoge klanttevredenheid!
 2. Epic Shelters

  Epic Shelters zorgt voor de perfecte overkapping. Of het nu gaat om één van de luifels uit ons verhuurassortiment of...
 3. Modubilo

  Meubilair voor evenementen: uniek, praktisch en exclusief. Weinig opslag- en transport-ruimte. Exclusieve...
 4. GIGTECH - WIFI op evenementen

  GIGTECH is specialist in het leveren van tijdelijke internet verbindingen en WiFi netwerken op (bedrijfs)evenementen,...
 5. Veldeman

  ‘Challenge our limits’: wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en zoeken steeds naar de beste totaaloplossing op...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners