Festival met 100 activiteiten om team of collega's te bedanken

24-07-2018 - BEDRIJFSUITJE - Wil jij je personeel eens in het zonnetje zetten? Dan is het 'Vollof Festival' het ideale festival, speciaal voor bedrijven. '2018 is het jaar van de nieuwste ontwikkeling op het gebied van festivals: VolLOF! Een unieke personeelshappening waar je bij wilt zijn!', aldus de organisatoren van het 3-daagse Vollof Festival.

Vollof Festival: als je vol lof(ve) bent over je team, zo wordt het festival voor bedrijven op de kaart gezet. Meer dan 100 activiteiten, heerlijk divers eten & drinken, verschillende live optredens en Qmusic the Party. Qua activiteiten kan je denken aan: TukTuk-rijden door de prachtige Betuwe, griezelen in de Escape Room XL, een sprong wagen van de Freefall, Wipeout, een kookworkshop volgen en nog veel meer ... De ideale gelegenheid om op een bijzondere manier je personeelsevent te beleven en je personeel te ‘loven’.


Op een rijtje:
• Uniek: festival voor bedrijven
• All-inclusive: food + drinks
• 100+ activiteiten
• Live acts: o.a. Q-music the party!
• Exclusiviteit: bedrijfszone en ruimte voor personalisatie


Vollof - Festival
Het festival voor bedrijven vindt plaats op zaterdag 22 september 2018. Een dag die je niet wilt missen, dus wees er snel bij! Van 11:00 uur 's ochtends tot 23:00 uur 's avonds geniet je van een aaneenschakeling van entertainment, vermaak én onbeperkt eten & drinken. Een ticket voor deze dag heb je al voor 125 euro.

Meer info?
www.volloffestival.nl

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners