Festivak bouwt uniek beursterras voor creatief horecaplein

27-10-2017 - VAKBEURS PUBLIEKSEVENEMENTEN EN FESTIVALS - Festivak presenteert dit jaar een uniek horecaplein midden op de beursvloer! In samenwerking met Van Schie, Mansveld Expotech, Jaarbeurs Utrecht, Festivakorganisator OGZ en creatief partner Expo Flora, ontvouwt zich hier een inspirerende en creatieve horeca-omgeving.

Met een groeiend aantal evenementen op en rond water, zien we steeds vaker dat podia, publieksruimten, of logistiek wordt gerealiseerd op het water door de inzet van diverse pontons. Zo ook een gedeelte van het horecaplein van Van Schie uit Mijdrecht: het zogenaamde ‘Van Schie terras’. Dit geeft een geweldig zicht over de beurs. Expo Flora realiseert de creatieve aankleding en Jaarbeurs verzorgt hier tijdens de gehele beurs de nodige hapjes en drankjes. “We wilden op de beurs iets unieks doen waarbij we tegelijkertijd het pontonproduct ‘in actie zien’ zoals het bij evenementen wordt toegepast”, vertellen Jill Oomen van beursorganisator OGZ en Bastiaan Hulsbos van Van Schie enthousiast.

Van Schie is actief in de verhuur van vele typen pontons voor evenementen. Tevens levert zij rijplaten, bruggen, kranen en heeft zij eigen transport. Daarnaast is Van Schie o.a. actief op het gebied van infrawerken en funderingstechnieken. Onder de leus ‘continu in beweging’ zet het bedrijf veel in op innovatie, flexibiliteit en het constant aansluiten bij de vraag vanuit de markt.

Richard Kluijtmans, directeur Mansveld Expotech:  “We werden meteen enthousiast toen we de eerste tekeningen van het horecaplein zagen. Met partijen als Van Schie, Jaarbeurs, OGZ en Expo Flora wisten we dat dit iets moois zou opleveren. Met onze technische kennis  willen we maximaal bijdragen aan deze inspirerende omgeving en echt iets unieks neerzetten tijdens deze 21e editie van Festivak.”


De 21e editie van Festivak, dé vakbeurs voor organisatoren van festivals en (grootschalige-)evenementen, vindt dit jaar plaats op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht. In twee dagen wordt u op de hoogte gebracht van de trends en noviteiten binnen de (publieks)evenementenbranche. Het thema dit jaar is 'Ontwikkel nu je digitale strategie'. De vakbeurs is een ‘must’ als je werkzaam bent in, of toeleverancier bent aan, deze enerverende bedrijfstak. Voor meer informatie over Festivak of het lezingenprogramma tijdens Festivak, kijk op www.festivak.nl.

 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners