4 oktober 2013

Feest & Culinair gaat werken met merken van Moeder Aarde

Door Lieke Hogenkamp

Rubrieken

PARTYCATERING - Bij Feest & Culinair gaat het roer vanaf heden om. Zij zullen alleen nog maar oog hebben voor Moeder Aarde, groenten, vlees, vis, zuivel en fruit dat 100% natuurlijk is. Alle producten zijn afkomstig uit de regio, eerlijk en biologisch geteeld met respect voor Moeder Aarde. Feest & Culinair werkt met leveranciers uit Zwolle of nabije omgeving zoals Le Perron, Biotoon, Van der Zee, Mocca D’or en de Smaakspecialist.

'We gaan ouderwets scharrelen, lekker Hollands koken, meer vega gebruiken, vergeten groenten & oma’s gerechten opnieuw hip maken', vertelt Hans Snippe, creatief ondernemer van Feest & Culinair.

Groen is de kleur voor de komende 35 jaar, terug naar de smaak en de oorsprong. Feest & Culinair voelt zich verantwoordelijk om de mensen meer bewust te maken van voedsel, wat het met je doet en vooral wat het met Moeder Aarde doet. 'Ons streven is de betrokkenheid tussen groen en de mens te vergroten', aldus Snippe.

Snippe gaat verder: 'Wij gaan de Feest & Culinair Groen Award uitreiken. Vanaf 7 oktober tot 1 december kan iedereen via de site zijn of haar idee inzenden zolang het maar groen, innovatief, spraakmakend en regionaal is. Een vakjury bestaande uit 5 sociaal betrokken en duurzame ondernemers uit Zwolle bepalen het beste idee en deze nummer 1 krijgt een Groen Award en € 1.650 om het plan te ontwikkelen.'

SBS6 nam van de week al een kijkje in de nieuwe keuken van de partycateraar uit Zwolle. Feest & Culinair is hiervoor benaderd omdat zij zich profileren op het gebied van creativiteit, kwaliteit en bewustwording. Op 13 oktober komt Feest & Culinair in de uitzending van Lekker Leuk Leven van SBS 6.