EventTrends2020: de drone show wordt het nieuwe vuurwerk

05-01-2020 - EVENTTRENDS2020 - We hadden het op zich kunnen voorspellen, maar de discussie over een vuurwerkverbod is weer in volle gang. Laat dat nou volledig aansluiten bij de voorspelde trend in de #EventTrends2020 'Drone shows, het nieuwe videomapping, waarbij een voorspelling wordt gedaan dat daar waar videomapping een aantal jaar over en nergens de kop op stak, die rol wordt overgenomen door drone shows.

Maar, de drone show lijkt nu in de media vooral even de strijd aan te gaan met het vuurwerk. Ook dat is voor een evenement een afweging, maar het moet in onze ogen niet gezien worden als een strijd. Er is gewoon weer een prachtig nieuw alternatief. Vandaar de voorspelde opkomst van de Drone Show.

Uit #EventTrends2020:

Het was toch echt wel een hype: videomapping. Geen pand werd geopend of de videomapping op de muur was het hoogtepunt. Het 100 jarig bestaan van het kasteel: videomapping met een prachtig verhaal. En videomapping is nog echt niet voorbij, sterker nog, het wordt steeds iets betaalbaarder, maar wie nu nog de show wil stelen: Drones! De drone shows van Intel zijn inmiddels wereldberoemd. Wie er nu vol invliegt, krijgt nog de aandacht van de eersten…

Wereldrecord drones voor Intel
Het 50-jarig bestaan van Intel werd gevierd met een Drone show dat de boeken in gaat: maar liefst 2018 shooting star drones vormden samen een spektakel in de lucht, met het Intel-logo als hoogtepunt. De show ging de wereld over:

>> Download het complete e magazine #EventTrends2020 (gratis)

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Faber audiovisuals

  Faber Audiovisuals is een toonaangevende Europese leverancier van LED-scherm verhuur en AV producties. Het bedrijf...
 2. Bijman Audiovisueel

  Bijman Audiovisueel verzorgt licht- beeld- en geluidstechniek voor corporate events. Met grote zorg en aandacht...
 3. Close

  Close is een mobiel communicatie & commerce platform voor live events. Wij verhogen de engagement met jouw bezoekers:...
 4. René Pouwelse Advies Regie Productie

  Advies, regie en productie op het gebied van evenementen en audiovisuele ondersteuning
 5. Halito!

  Met Halito! beheer je uitnodigingen, gastenlijsten, sms campagnes, (no)shows, enquêtes en statistieken in één...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners