Eventorganisatoren+maken+Waerdse+Tempel+weer+eventlocatie
Nieuws

Eventorganisatoren maken Waerdse Tempel weer eventlocatie

EVENEMENTENLOCATIE - De Waerdse Tempel in Heerhugowaard opent binnenkort weer haar deuren, dit keer als evenementenlocatie. De muziektempel, die een paar jaar geleden werd gesloten door financiële problemen, is gekocht door een groep investeerders, meldden diverse media.

De naam 'Waerdse Tempel' verdwijnt overigens wel. De groep investeerders, deels afkomstig uit het Midden-Oosten, gaat onder een nieuwe naam verder. Deze wordt binnenkort bekendgemaakt. Het pand zal gerund worden door Maurice Sijtsma en Joey Matahelemual. Beiden hebben hun sporen verdiend in het organiseren van evenementen.

Voordat er uiteenlopende evenementen kunnen worden gerealiseerd, moet het pand eerst grondig opgeknapt en verbouwd worden. Zo komt er een theater, worden er meerdere ruimtes gecreëerd voor vergaderingen en bedrijfsuitjes, en komt er aan de standzijde van het gebouw een restaurant van naam, aldus de uitbaters. Sijtsma en Matahelemual hopen eind maart/begin april de deuren van de eventlocatie te openen voor publiek.

 

 

 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.