Eventmarketeer+richt+bureau+voor+Brand+Experience+op
Nieuws

Eventmarketeer richt bureau voor Brand Experience op

Justin Krüger, voormalig eventmarketeer van Alex Beleggersbank, start vanaf 1 februari samen met vennoot Giscard Monod de Froideville, J&G Brand Experience, een marketing & communicatiebureau.

Het nieuwe bureau legt de nadruk op merkbeleving en directe betrokkenheid van de consument bij producten of diensten. 'J&G ondersteunt kleine en grote merken bij het 'beraken' van hun doelgroep en het bereiken van hun marketingdoelstellingen. Met op maat gemaakte en 'sexy'  oplossingen op het gebied van conceptontwikkeling, zakelijke bemiddeling en productie en logistiek werkt J&G samen met merken aan exposure, naamsbekendheid, merklading, acquisitie, activatie en retentie en loyalty', zoals Krüger het verwoord.
 
Inzet van evenementen
J&G doet alles van evenementen, internet, direct marketing en campagnes tot televisie, instore branding, partnerships, acties en loyalty programma's.
Daarbij verliest Krüger het contact met zijn vorige werkgever niet: 'Ik kan met trots zeggen dat ik vanuit J&G nauw betrokken zal blijven bij Alex Beleggersbank op het gebied van evenementen, event marketing en non spot televisie.'
© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.