Eventmanager Horeca Nederland wint cursus Master in Eventmanagement

26-04-2010 - Master in Eventmanagement (MIEM) verlootte op event10 een Exhibition-cursus. Uit de vele visitekaartjes werd het kaartje van Albert Zuurveld van Horeca Nederland als winnende getrokken. Daarnaast filmde Hulskamp een MIEM-bijeenkomst in Hotel Okura.

Hulskamp maakte weer een mooi compialtiefilmpje van de Master in Eventmanagement bijeenkomst in Hotel Okura, waar de cursisten onder meer bijgeschoold werden op het gebied van relatiemarketing, projectmanagement en geintegreerde marketingcommunicatie:

Winnaar
Bezoekers op de stand van EventBranche Magazine en Master in Event Management hebben hun visitekaartjes ingeleverd en maakten kans op een gratis leergang van Master in Event Management. Uit alle ontvangen visitekaartjes is een winnaar getrokken. Master in Event Management feliciteert:

Albert J. Zuurveld, Horeca Nederland, Manager nieuwe media & events

Albert heeft een 3-daagse leergang Exhibition Event Management gewonnen. 'De leergang Exhibition Event Mangement start 19 mei a.s. en laat u op strategisch HBO niveau zien wat de kracht is van een goede beurs. Aan bod komen onder andere de volgende onderwerpen: Accountability, projectmanagement & strategie, beurscommunicatie, conceptontwikkeling, standontwikkeling en training standbemanning', aldus Harry de Winter van Master in Eventmanagement.

Topsprekers en trainers uit de branche laten u zien dat beursdeelname, juist in deze tijd, een waardevolle investering is. Sprekers zijn onder andere: Rianne Klein Geltink (VNU Exhibitions Europe), Karoline Wiegerink (Associate partner Holland Consulting Group) Paul Pennock (Oil for Live Communication)

Data en locaties
Woensdag 19 mei 2010 RAI Amsterdam
Woensdag 26 mei 2010 Ahoy Rotterdam
Donderdag 03 juni 2010 Jaarbeurs Utrecht (o.v.b)
Zaterdag 12 juni 2010 NBC Nieuwegein Tentamen
Dinsdag 15 juni 2010 Locatie n.t.b. Certificaatuitreiking

Kijk voor meer informatie, inschrijfmogelijkheden en alle andere programma’s van Master in Event Management op www.masterineventmanagement.nl  
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Stadsschouwburg &Philharmonie Haarlem

  De Philharmonie is een prachtig 19e-eeuws concertgebouw, waarin de klassieke grandeur met hoge plafonds en...
 2. Switzerland Convention & Incentive Bureau

  Zwitserland is een uitstekende bestemming voor meetings, incentives, congressen of evenementen.
 3. RAI Amsterdam. De ideale plek voor uw evenement

  Een evenement, vergadering of congres bij RAI Amsterdam is nog leuker met een bezoek aan de stad Amsterdam. Amsterdam...
 4. Losberger De Boer

  De Boer levert tijdelijke turnkey accommodaties voor evenementen en bedrijfstoepassingen op elke mogelijke locatie.
 5. ss Rotterdam

  Het ss Rotterdam is een plek waar gasten op avontuur gaan, iets beleven. Tijdens een weergaloos feest, inspirerend...

EventBranche supporting partners

EventBranche preferred partners