Eventlocatie+De+Veiling+gerenoveerd+en+heropend+met+multifunctionele+zaal
Nieuws

Eventlocatie De Veiling gerenoveerd en heropend met multifunctionele zaal

Een bekende en vertrouwde locatie in een nieuw jasje. Dat is evenementenlocatie De Veiling in Poeldijk, gelegen in Westland. Dankzij haar goede bereikbaarheid en ligging op de rand van Den Haag, is dit de plek bij uitstek voor een zakelijk of particulier evenement. De onlangs gerenoveerde zaal is vanaf nu beschikbaar voor uiteenlopende evenementen.

Unieke renovatie
In 1932 functioneerde de evenementenlocatie als ‘Bloemenveiling Het Westland’, waarna deze in 1974 is omgedoopt tot Sociaal Cultureel Centrum. In 2018 is De Veiling compleet gerenoveerd tot een moderne evenementenlocatie met een eigentijdse, frisse uitstraling. Sindsdien kan zij zich dankzij haar geschiedenis, haar gunstige ligging en modern ingerichte, multifunctionele zaal misschien wel de meest unieke evenementenlocatie van de Randstad noemen.

Een evenement op maat
De zaal is bewust ontworpen om meerdere sferen te kunnen creëren. Zo kan de ruimte met behulp van de aanwezige dubbele gordijnwand bijvoorbeeld stoer, robuust en industrieel gemaakt worden, maar ook stijlvol en chique of juist warm en intiem. Het evenement kan geheel worden vormgegeven in de gewenste stijl van de klant, dankzij de vele verschillende functies en mogelijkheden van de zaal.

Tal van voorzieningen
De Veiling beschikt over een basisopstelling met (industrieel) interieur en is voorzien van moderne horecafaciliteiten. De evenementenlocatie wordt daarnaast regelmatig geroemd om de goede akoestiek. De zaal biedt ruimte tot 750 gasten en is tevens voorzien van een groot podium met een goede geluidsinstallatie en sfeervolle zaalverlichting.

Een unieke combinatie van authenticiteit en moderne inrichting, dat is het fundament van deze toplocatie. Met de heropening van De Veiling heeft Nederland er daarom een prachtige evenementenlocatie bij.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.