EventDepartment+doet+evenement+voor+Endemol+en+RTL4
Nieuws

EventDepartment doet evenement voor Endemol en RTL4

Event Department produceerde begin maart voor haar nieuwe opdrachtgevers RTL 4 en Endemol Nederland de 4000e aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden. Voor 1 avond stond het Tuschinski Theater in Amsterdam in het teken van Nederlands langstlopende soap.

Het doel van dit evenement was om de echte fans en de cast een hele speciale avond te bezorgen, aldus EventDepartment. Gedurende de avond waren er live schakelingen met televisieprogramma’s als RTL Boulevard en Shownieuws. Op het grote scherm in zaal 1 was live te zien wat er buiten op de rode loper gebeurde. De gasten kregen zowel de 3999e aflevering als de dubbele 4000e aflevering te zien. Onder toeziend oog van enthousiaste fans werd de cast na afloop op het podium door Albert Verlinde gehuldigd. Waar normaal een groot gedeelte van de gasten meteen na de film vertrekken, bleven de fans nu heel de avond in de foyer om een glimp op te kunnen mogen vangen van hun idolen.

‘RTL en Endemol zijn zeer tevreden over de totale productie. Ze gaven aan dat de samenwerking zo flexibel verliep dat het leek alsof we al jaren samenwerkten. Voor ons was het een zeer geslaagd evenement, waarbij zowel de fans, de media, de cast en de opdrachtgever een fantastische avond hebben gehad’, aldus Event Department.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.