Eventbureaus runnen 'Eventstreet' voor meet & greet met opdrachtgevers

16-02-2018 - IDEA bestaat dit jaar 15 jaar en zoals we van de branchevereniging gewend zijn laten ze dat niet onopgemerkt voorbij gaan. Een van de eerste wapenfeiten van dit feestelijke jaar werd gepresenteerd tijdens vakbeurs EventSummit: EventStreet. Na succesvolle edities in Parijs en Brussel vindt het meet & greet event, voor opdrachtgevers en bureaus, dit jaar plaats op 10 juli in hartje Haarlem.

Op deze dinsdagavond presenteren 15 toonaangevende eventmarketing- en live communicatiebureaus zich in de sfeervolle Haarlemse binnenstad. Sterker nog; hun namen prijken voor deze gelegenheid op de gevels van de diverse kroegen, restaurants, en wijnbarren. De leukste plekken op en rondom de Grote Markt zijn voor deze avond dus in handen van IDEA-leden.

Waarom in horecagelegenheden? Juist omdat gastvrijheid, het bestaansrecht in de horeca, en creativiteit hand in hand gaan om iemand te kunnen raken. De bureaus pakken dan ook flink uit en willen opdrachtgevend Nederland verrassen en inspireren. Iedere professional in het marketing-, communicatie- en merkenveld is welkom om de sfeer te proeven bij de verschillende bureaus en te genieten van een zomerse avond vol mooie inzichten, ontmoetingen en mogelijke samenwerkingen.

Lang zal ze Live!
Maarten Schram, managing director van IDEA: “Dat we gevallen zijn voor het concept van EventStreet is geen toeval; we staan voor live ontmoetingen en samenwerkingen. Want juist met die ingrediënten kunnen we branche- en zelfs grensoverschrijdend zijn. Dat bewijzen onze bureaus jaar op jaar met sterke (awardwinning) cases. Onze lustrum pay-off is Lang zal ze Live! en dat is waar we ons allemaal hard voor maken: live communicatie als impactvol en onmisbaar onderdeel in elke volwaardige marketingstrategie. Dit brengen we graag en vaak onder de aandacht bij opdrachtgevend Nederland. Nu dus ook met de eerste editie van EventStreet op 10 juli 2018; want wie jarig is, trakteert!”

Partners en gastenlijst
De Nederlandse editie van EventStreet is een initiatief van IDEA in samenwerking met EventSummit, Gemeente Haarlem, Haarlem Convention Bureau, Haarlem Marketing, Momice en mediapartners De Eventmanager en Events.nl. De inschrijving voor deze ludieke en bijzondere meet & greet tussen opdrachtgevers van events en de eredivisie van eventmarketing- en live communicatiebureaus is geopend, dus registreer snel en zet 10 juli alvast in de agenda. Voor meer informatie en tickets: www.eventstreet.nl.
 

0 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst. Reageer
>GERELATEERD uit Eventbranche Select®
 1. Platform Museum Locaties

  PML biedt u een gedetailleerd overzicht van ruim 60 museale toplocaties in Nederland. Al deze locaties zijn geschikt...
 2. VeBON

  De VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) is dé brancheorganisatie voor buitensportondernemers.
 3. VVEM

  De VVEM is de vereniging voor professionals in de evenementenbranche en vertegenwoordigt zo'n 100 bedrijven uit...
 4. Kenniscentrum Evenementenveiligheid

  Bij het organiseren van (grootschalige) evenementen komen op het gebied van veiligheid uiteenlopende onderwerpen bij...
 5. Genootschap voor Eventmanagers

  Het Genootschap voor Eventmanagers is in 2002 opgericht om de positie van de eventmanager binnen het Nederlandse...

EventBranche supporting partners

 

EventBranche preferred partners