EventBranche%2Enl+start+met+eigen+marketingtool+gekoppeld+aan+content
Nieuws

EventBranche.nl start met eigen marketingtool gekoppeld aan content

Google Adwords is een briljante marketingtool gebleken: u betaalt per klik om op bepaalde zoektermen gevonden te worden. EventBranche.nl komt nu voor de eventbranche met een eigen variant: EventBranche Select...

Salesman Mark Wichmann legt uit waarom EventBranche Select de ideale marketingtool is om uw bedrijf online te profileren binnen uw doelgroep: 'Na maanden van voorbereiding is het dan zover: ons veel besproken EventBranche Select is live. In de komende dagen wordt het systeem geperfectioneerd en geoptimaliseerd, maar nu al kunt u de kracht van EventBranche Select op onze site aanschouwen.'
 

Hoe werkt EventBranche Select?
'In het kort: De EventBranche Select Top 5 is een revolutionair systeem waarbij betaalde bedrijfspresentaties gekoppeld worden aan relevante redactionele content* op de site. Iedere adverteerder in het EventBranche Select-gedeelte, mag binnen het half jaar dat zijn presentatie online staat, minimaal 2 nieuwswaardige persberichten aanleveren. Ook hier geldt: de kwaliteit van het ingezonden nieuwsbericht, is mede bepalend voor uw eigen vindbaarheid. U bepaalt daardoor als het ware uw eigen succes.'

Hoe ziet het Select-deel er in de praktijk uit?
'EventBranche Select bestaat uit tientallen rubrieken die binnenkort overzichtelijk gerangschikt worden onderaan alle pagina’s op EventBranche.nl. Dat op zich is nog niet zo bijzonder. Echter, een relevante rubriek verschijnt ook rechts naast ieder redactioneel artikel. Een soort Event ‘Google’ Adwords. Een rubriek bestaat uit maximaal 5 betaalde presentaties. De volgorde van de bedrijfspresentaties in een bepaalde rubriek is overigens ad random (willekeurig).'

Een voorbeeld (u ziet het Select-gedeelte rechtsboven verschijnen):
-u ontvangt de wekelijkse EventBranche Nieuwsbrief en u ziet een voor u interessant artikel op het gebied van bijvoorbeeld catering.
-u klikt het artikel op de nieuwsbrief aan (‘lees meer’) en u leest op onze landingpage (EventBranche.nl) het betreffende artikel.
-naast het artikel verschijnt een overzicht van (maximaal) 5 aanbieders op het gebied van catering in willekeurige volgorde.
-als u een van de bedrijven aanklikt verschijnt een volledige bedrijfspresentatie met alle contactgegevens en mogelijkheden.

Wat is het voordeel voor de adverteerder?
Naast het feit dat uw bedrijf op onze site optimaal vindbaar wordt bij bepaalde redactionele artikelen en in het zoek-overzicht heeft de presentatie een bijzonder effect op de indexatie van uw bedrijf (en site) op Google. Uw bedrijfspresentatie wordt immers geïndexeerd naast relevante redactie waardoor uw plaatsing een bijzonder goed effect heeft op uw algemene ‘vindbaarheid’. U betaalt voor deze presentatie in de betreffende rubriek een vast laag bedrag per 6 maanden. Is een rubriek vol..dan kunt u na zes of twaalf maanden weer instappen. Alle resultaten van uw geïnvesteerde euro’s worden voor u gerapporteerd.

Is er ook een nadeel aan het systeem?
Het mogelijke nadeel van het systeem is dat het aantal geplaatste bedrijven per rubriek gelimiteerd is tot vijf. U zult zelf moeten informeren naar de beschikbaarheid of u kunt uw bedrijf op een wachtlijst laten plaatsen.


Geïnteresseerd? Bel 0314-333453 of stuur een mail en wij vertellen u nog veel meer voordelen van dit systeem en de voorwaarden.

*alle redactionele artikelen die specifiek gaan over ‘uw tak van sport binnen de eventbranche’. Ook die van uw collega.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.