EventBranche%2Enl+presenteert+de+Trend+Top+5
Nieuws

EventBranche.nl presenteert de Trend Top 5

Vele tientallen evenementenbureaus, locaties, opdrachtgevers en toeleveranciers werden ondervraagd. Op de online poll reageerden honderden nieuwsbrieflezers en diverse onderzoeken werden samengebracht. Het leverde uiteindelijk de EventBranche Trend Top 5 op. En de nummer 1 eventtrend is...

EventBranche.nl vroeg eventprofessionals welke trend de meeste invloed heeft op de organisatie van bedrijfsevenementen. Uit het uitgebreide indicatieonderzoek kwam een nummer 1 die wellicht niet verrassend is, maar voor veel eventprofessionals wellicht wel de aanzet om nu eindelijk de knop om te zetten. Vooral omdat de nummer 1 eventtrend onder eventmanagers verreweg het meest genoemd werd. De Top 5 van eventtrends (tussenhaakjes de positie in de trend top 5 van de laatste FZ EventTrends):

1. MVO              (1)
2. Social Media  (5)
3. Costsharing   (-)
4. Back to Basic (2)
5. Effectmeting (3)

Net buiten de eventtrends Top 5 vielen Transparantie (4) en Cocreatie (-). In de EventBranche.nl TrendGuide, die begin oktober naar liefst 30.000 adressen van organisatoren en opdrachtgevers wordt verstuurd, veel meer over de top 5 eventtrends.

TrendGuide ontvangen?
>> abonnees op EventBranche Magazine ontvangen twee keer per jaar automatisch de TrendGuide. Wilt u het trendmagazine voor de eventbranche ook ontvangen? Neem dan een jaarabonnement op EventBranche Magazine voor 99 euro.

Is uw bedrijf al volledig ingericht om in te springen op deze trends? En wilt u zich met uw verhaal profileren richting duizenden opdrachtgevers? Vraag dan onze salesafdeling naar de mogelijkheden in de TrendGuide.
 

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.