EventBranche%2Enl+de+cijfers%3A+best+bekeken+pagina%27s%2C+half+miljoen+pageviews+en+vacatures+op+1
Nieuws

EventBranche.nl de cijfers: best bekeken pagina's, half miljoen pageviews en vacatures op 1

EVENTBRANCHE.NL - Mooie cijfers voor EventBranche.nl. Zo kwamen er iedere maand tussen de 15.000 en 20.000 unieke bezoekers op de site (kleine 200.000 unieke bezoekers dit jaar!). Samen waren zij goed voor ruim een half miljoen pageviews. Maar welke pagina's en artikelen scoorden het best? Voor het eerst dit jaar vacatures op 1.

In dit overzicht: de beste bezochte pagina's, artikelen en andere bijzonderheden. In het eerste overzicht de best bezochte pagina's, los van artikelen of ander nieuws. Voor het eerst in de historie waren er meer bezoekers op de vacature-pagina dan op de homepage. De vacature-pagina van EventBranche.nl met iedere week nieuwe vacatures uit de eventbranche scoorde ruim 50.000 pageviews, en was daarmee een fractie beter bezocht dan de good-old homepage. Voor veel bezoekers was de vacature-pagina hun landingspage, wat weer te verklaren is door bijvoorbeeld de zoekterm 'vacatures eventbranche', waar onze vacaturepagina bovenaan de Google-resultatenlijst staat.

Ook interessant: de 3e plek voor het Dossier Evenement Organiseren. Dat dossier was ooit de basis voor de EvenementOrganiseren.nl en is nu niet veel meer dan een doorlink naar het nieuwe label. Misschien één van de redenen dat EvenementOrganiseren.nl in 2,5 jaar tijd al doorgegroeid is tot in de laatste maand 15.000 unieke bezoekers per maand en in het afgelopen jaar al 300.000 pageviews. Goed om te zien dat veel bezoekers nog altijd op het nieuws-deel van de website zich bevinden en het eventbranche kennisdossier gedeelte wordt komende periode enorm onder handen genomen om daar beter aan de grote vraag te voldoen.

© 2023 Eventbranche.nl is een uitgave van Proef Media bv.